Πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

|||

|||

         Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022 η εμβόλιμη καλοκαιρινή αιμοδοσία που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και είχε ως σκοπό της την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Δήμου μας.

 

     Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.), προσήλθαν κατόπιν ραντεβού 40 συμπολίτες μας και συγκεντρώθηκαν 37 φιάλες αίματος.

 

     Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας & Δημοτικής Αστυνομίας Σπύρος Μπερδέσης ανέφερε σχετικά: «Διοργανώσαμε σήμερα την 17η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου μας. Ευχαριστώ θερμά τόσο την Διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας κ. Ανθή Γάφου, όσο και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ο.Ν.Κ. που διεξήγαγε την αιμοληψία, για την άψογη συνεργασία που έχουμε, φυσικά όλους τους εθελοντές αιμοδότες, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Ν.Φ. που στηρίζουν πάντα τις συγκεκριμένες δράσεις του Δήμου μας, τους εργαζόμενους των Κοινωνικών μας Υπηρεσιών για την εξαιρετική οργάνωση αλλά και τα στελέχη του Δήμου που συμμετείχαν και στήριξαν την σημερινή προσπάθεια. Τα τελευταία χρόνια όλοι ξέρουμε πως οι ανάγκες για αίμα έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, γεγονός που καθιστά τέτοιου είδους δράσεις κάτι παραπάνω από απαραίτητες και σημαντικές».