Πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία φορέων της Ν. Ιωνίας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου 2024 και με μεγάλη ανταπόκριση η Εθελοντική Αιμοδοσία φορέων και Συλλόγων της Ν. Ιωνίας. Η δράση έγινε με την στήριξη και την συμμετοχή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος 417 ΝΙΜΙΤΣ, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Διεύθυνσης κοινωνικής προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, της ΕΑΕ ΝΙΦΗΜ, του Ιωνικού Συνδέσμου και του Συλλόγου Ποντίων Νέας Ιωνίας ” Σινώπη” με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Υγείας.

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ έχει ως εξής:

Μήνυμα ελπίδας έστειλαν πολλοί εθελοντές αιμοδότες, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, όπου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, στην αίθουσα του κτιρίου της Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Με την στήριξη και την συμμετοχή του Νοσηλευτικού Ιδρύματος 417 ΝΙΜΙΤΣ, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της Διεύθυνσης κοινωνικής προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας, της ΕΑΕ ΝΙΦΗΜ, του Ιωνικού Συνδέσμου και του Συλλόγου Ποντίων Νέας Ιωνίας ” Σινώπη”, τιμώντας την παγκόσμια ημέρα υγείας, συνεργάστηκαν για τη διοργάνωση αυτής της δράσης, και είδαν την προσπάθειά τους να δικαιώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με αφορμή την Εθελοντική αιμοδοσία, απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για το μεγάλο δώρο ζωής που προσφέρουν στο συνάνθρωπο τους, αλλά και για τη στάση τους που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το κοινωνικό σύνολο.