Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του “Προμηθέα” για τη νεανική παραβατικότητα

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η εκδήλωση του Επιμορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου “Προμηθέας” για τη νεανική παραβατικότητα. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Επιμορφωτικού και Φυσιολατρικού Συλλόγου “Προμηθέας” έχει ως εξής:

Με μια εκδήλωση που ήταν υπεράνω των προσδοκιών όσων την παρακολούθησαν ξεκίνησε τη δράση του ο Επιμορφωτικός και Φυσιολατρικός σύλλογος “Προμηθέας”.

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση “Νεανική παραβατικότητα, αλήθειες και μύθοι”, όπου τρεις εξαιερετικοί επιστήμονες παρουσίασαν τεκμηριωμένα την άποψή τους για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Σε μια συζήτηση που ξεπέρασε τις δύο ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον οι ομιλητές παρουσίασαν στοιχεία με τα οποία τεκμηρίωσαν ότι δεν υπάρχει καμία έξαρση της νεανικής παραβατικότητας, όπως υποστηρίζουν ΜΜΕ και κυβέρνηση!

Το σχόλιο που ακούστηκε από παριστάμενο στην εκδήλωση και περιγράφει απόλυτα την ποιότητά της ήταν “Όποιος δεν την παρακολούθησε έχασε”!

Ομιλητές ήταν οι:

Στράτος Γεωργούλας, εγκληματολόγος, αντιπρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου

Γιώργος Νικολαΐδης, ψυχίατρος, Διευθυντής Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού

Πέτρος Δαμιανός, Διευθυντής σχολείου Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εισηγήσεις:

Σ. Γεωργούλας:  https://www.youtube.com/watch?v=Snmsg1HITQY

Γ. Νικολαϊδης: https://www.youtube.com/watch?v=OGX-dpwGC4c

Π. Δαμιανός: https://www.youtube.com/watch?v=90_YiyNm4Xg

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Νέας Ιωνίας Π. Μανούρη:  https://www.youtube.com/watch?v=KOPZ4cy9JpM

Στην εκδήλωση, η οποία έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Ιωνίας, παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Παναγιώτης Μανούρης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Νίκος Δακουτρός και Βέτα Γεωργιάδου, ο πρώην Δήμαρχος και Συμπαραστάτης του δημότη στη Νέα Ιωνία κ. Ηρακλής Γκότσης, ο επικεφαλής του “Ηράκλειο Πολιτών” κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, πρ. Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και δημοτικός σύμβουλος Παντελής Βλασσόπουλος, ο επικεφαλής της “Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση” κ. Βασίλης Καραβάκος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας “Σύγχρονη Πόλη” κ. Στέφανος Γατσούλης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας “Κοινωνίας Βήμα” Γιάννης Τζέλης, ο πρόεδρος της επιτροπής ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. κ. Γεράσιμος Λυκούδης και η Γραμματέας του Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου

Επικοινωνία με το σύλλογο:

email επικοινωνίας: promitheaspfs@gmail.com

τηλ. επικοινωνίας:

Μανώλας Γιάννης 6944735767

Μπακογιάννη Ζωή 6977320621

Ντάλλας Απόστολος 6947931204