Πραγματοποιήθηκε η δράση πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού στο Ηράκλειο

Από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Δεκάδες Ηρακλειώτισσες εκμεταλλεύτηκαν ακόμα μια επίσκεψη της Κινητής Μονάδας Μαστογράφου στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, πραγματοποιώντας δωρεάν την απαραίτητη εξέταση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η Κινητή Μονάδα βρέθηκε για ένα διήμερο (Τετάρτη 23 και Πέμπτη 24 Μαρτίου) έξω από το Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» σε μια συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου με το τοπικό παράρτημα ΝΗΦΙΜ της Αντικαρκινικής.

Όπως εξηγεί η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου, η συγκεκριμένη δράση είναι μια από τις πολλές για τις οποίες ο Δήμος έχει συμπράξει με την Αντικαρκινική προκειμένου να προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες Υγείας στους πολίτες. «Χαιρόμαστε να συνεργαζόμαστε με δήμους που έχουν σε υψηλή προτεραιότητα την Πρόνοια και την Υγεία», σχολιάζει από την πλευρά της η πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος ΝΗΦΙΜ, Βέτα Γεωργιάδου.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν με τη χορηγία της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, η οποία «δείχνει με κάθε ευκαιρία την κοινωνική της εταιρική ευθύνη για τους πολίτες του Ηρακλείου», τονίζει ο πρόεδρός της, Νίκος Σπυρόπουλος.