Πραγματοποιήθηκε η δράση καθαρισμού του Δάσους Μορέλλα

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, 21 Απριλίου 2024, η δράση καθαρισμού του Δάσους Μορέλλα που διοργάνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Μια ακόμα εθελοντική δράση καθαρισμού, αυτή τη φορά στο δάσος Μορέλλα  πραγματοποίησε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης, την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συμμετοχής του Δήμου στην πανελλαδική εκστρατεία Let’s Do it Greece την περασμένη εβδομάδα, για τον καθαρισμό των δασών Κάσδαγλη και Αργύρη, το γραφείο Εθελοντισμού του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού οργάνωσε μια ακόμα, δράση, αυτή τη φορά στο δάσος Μορέλλα.

Η ανταπόκριση ήταν και πάλι μαζική, καθώς μικροί και μεγάλοι, αλλά και… τετράποδοι φίλοι του δάσους μας, έσπευσαν να συμπράξουν στην προσπάθεια καθαρισμού, στέλνοντας το μήνυμα ότι η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος μας αφορά όλους και πως οφείλουμε ο καθένας ξεχωριστά να πράττει αυτό που του αναλογεί.

Η πιο πολυπληθής ήταν και αυτή τη φορά η συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκης, καθώς μαθήτριες και μαθητές με τους γονείς τους και επικεφαλής την διευθύντρια, Άννα Ιωσηφίδου, τις εκπαιδευτικούς Αγγέλα Στυλιανίδου (Α2), Δήμητρα Σέττα (Β2) και Ιωάννα Καρυδάκη (Γ1) και την αντιδήμαρχο Παιδείας και επίσης εκπαιδευτικό του σχολείου Κατερίνα Φασουλά, έδωσαν το σύνθημα για ακόμα πιο ενεργή δράση. 

Παρόντες στην δράση ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, Μαρίνα Μαγκουρίλου, Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Μπελεχρής, Καθημερινότητας και Συντήρησης Δημοτικών Υποδομών, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Πολεοδομίας, Γιάννης Μέγας, Αθλητισμού Κώστας Σωτηρίου, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ηλιακού Χωριού, Γιώργος Στιβαχτής, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Κωνσταντινίδης, η πρόεδρος της επιτροπής του καταργούμενου νομικού προσώπου, Μαρήλια Νικολαΐδου και σύσσωμο το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού.