Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση της «Νίκης των Πολιτών»

|||

|||

..
..
..
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη συνάντηση γειτονιάς που διοργάνωσε η «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής». Η επόμενη συνάντηση θα γίνει στο Κοντόπευκο την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 19.00, στο καφέ Κοράλλι (Δερβενακίων 56, Κοντόπευκο) και θα αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Κανάρη, Ολυμπίας, Τσιμισκή και Αναξαγόρα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης: 

Με ικανοποιητική συμμετοχή πολιτών έγινε, την Τρίτη 22/11, η δεύτερη Συνάντηση Γειτονιάς της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».

Ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση, που αφορούσε στους κατοίκους του τετραγώνου των οδών Πελοποννήσου, Ειρήνης, Νεαπόλεως και Πατρ. Γρηγορίου.

«Είμαστε μια ζωντανή Δημοτική Κίνηση με πολλές δράσεις (Πολιτισμού, Καθαριότητας χώρων, για πρόληψη κακοηθειών, για τα ΚΑΠΗ, για το ενεργειακό κ.α.), ανεξάρτητη από τα κόμματα με συνελεύσεις γειτονιάς από την πρώτη στιγμή ίδρυσης μας» είπε στην αρχή της ομιλίας του ο Γιάννης Σταθόπουλος.

Στην συνέχεια περιέγραψε όσα έγιναν στην περιοχή στην Δημαρχιακή του θητεία 2014-19 όπως ανάπλαση προαυλίου του 1ου Λυκείου και ράμπα στην οδό Νεαπόλεως, ελαιοχρωματισμός του Σχολείου με πλήρη ανακαίνιση αίθουσας εκδηλώσεων, αντιπλημμυρικό έργο όμβριων και ασφαλτόστρωση οδού Καλαβρύτων, απο-καταστάσεις πεζοδρομίων οδού Νεαπόλεως, ασφαλτόστρωση οδού Πελοποννήσου.

Τέλος, αναφέρθηκε στα εκκρεμή προβλήματα της γειτονιάς.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις που έθιξαν θέματα πεζοδρομίων και ασφαλτόστρωσης της οδού Ειρήνης, καθαριότητας, ρύθμισης της κυκλοφορίας στην οδό Πελοποννήσου, κολυμβητηρίου, όμβριων των οδών Ειρήνης και Αμαρυλλίδος, ανακύκλωσης και έλλειψης των καφέ κάδων, ζωοφιλίας κ.α.

Το «πείραμα» συναντήσεων – συνελεύσεων σε μικρές γειτονιές ήταν επιτυχημένο και αυτή την φορά.

Σημειώνουμε την παρουσία της Δημοτικής Συμβούλου Σοφίας Αϊδίνη που συντόνισε και την εκδήλωση, του Προέδρου του Συλλόγου κατοίκων Τσακού Παν. Πανουτσακόπουλου, της πρ. Δημοτικού Συμβούλου Κατερίνας Φλατσούση, της εκδότριας Βάνας Κοζόκου, μελών Δ.Σ. συλλογικοτήτων της πόλης κ.α.

Η επόμενη Συνάντηση Γειτονιάς θα γίνει στο Κοντόπευκο, Κυριακή 27/11 στις 7μμ, στο καφέ Κοράλλι, Δερβενακίων 56 Κοντόπευκο και θα αφορά την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Κανάρη, Ολυμπίας, Τσιμισκή και Αναξαγόρα.

Δείτε ακόμα: Γ. Οικονόμου: Ανακαλούνται οι αυξήσεις στις αντικειμενικές αξίες και ο Δήμαρχος βάζει φρένο;