Πραγματοποιήθηκε η αθλητική δράση του Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου

Πραγματοποιήθηκε η αθλητική δράση του Ειδικού Σχολείου Ηρακλείου με τα παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο και να επιδίδονται και σε άλλα αθλήματα. Η συγκεκριμένη δράση που διοργάνωσε η ΚΕΑΕΔΗΑ έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο της πόλης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου έχει ως εξής:

Μια ζεστή γιορτή με πολύ παιχνίδι και αθλητισμό διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και η δημοτική του επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου της πόλης. Τα παιδιά του σχολείου έδωσαν ραντεβού στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου του σκεπαστού της Αττικής Οδού και, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους και τους προπονητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου, έπαιξαν ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Μάλιστα, στο τέλος του παιχνιδιού τα παιδιά πήραν ως ενθύμιο από ένα μετάλλιο, νικητές της ζωής και της θέλησης.

Στις απονομές οι άνθρωποι του Δήμου και της δημοτικής επιχείρησης αλλά και ένας καλεσμένος που ξέρει καλά τα γήπεδα, ο παλαίμαχος, διεθνής ποδοσφαιριστής Ντανιέλ Μπατίστα που αντάλλαξε ευχές και… πάσες με τα παιδιά.

Η γιορτή ήρθε σαν επιστέγασμα της πάγιας συνεργασίας του Δήμου με το Ειδικό Σχολείο, τις τελευταίες δε σχολικές περιόδους και στο κομμάτι του Αθλητισμού. Οι προπονητές ποδοσφαίρου της ΚΕΑΕΔΗΑ, η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των Ακαδημιών, βρίσκονται σε τακτική βάση στην αυλή του Ειδικού Σχολείου για να μάθουν και να παίξουν ποδόσφαιρο με τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες.