Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης “Περιπλανήσεις”

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 στην αίθουσα “Μ. Αναγνωστάκης” τα εγκαίνια της έκθεσης “Περιπλανήσεις”. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Με έμπνευση από την ποίηση και τη φύση άνοιξε την αυλαία της στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» η αναδρομική Έκθεση «Περιπλανήσεις» του Πευκιώτη καλλιτέχνη Θοδωρή Νικολάκη, το Σάββατο 6 Ιουλίου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης επισκέφτηκε την έκθεση δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την τεχνοτροπία την οποία χρησιμοποιεί ο καλλιτέχνης, στον οποίο έδωσε θερμά συγχαρητήρια.

Για ακόμα μία φορά ο δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης θα συνεχίσει να διαθέτει την αίθουσα, στηρίζοντας τους καλλιτέχνες της πόλης και αναδεικνύοντας τον τοπικό πολιτιστικό πλούτο. Στη συνέχεια συνεχάρη την αντιπρόεδρο της Επιτροπής πρώην ΚΟΙΠΑΠ Σοφία Γουναροπούλου, για την πρωτοβουλία, επιμέλεια και οργάνωση της έκθεσης.

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Νικολάκης εξέφρασε τη χαρά και τη συγκίνησή του, υπογραμμίζοντας ότι νιώθει ότι αναγνωρίζεται από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης τόσο η Τέχνη όσο και οι καλλιτέχνες που διαμένουν στην πόλη. Μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του να δωρίσει στη Δημοτική Βιβλιοθήκη βιβλία που έχει γράψει με θεματολογία την Tέχνη που υπηρετεί.

Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος – Ψυχάλης, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της Επιτροπής πρώην ΚΟΙΠΑΠ Μαρήλια Νικολαΐδου και Σοφία Γουναροπούλου αντίστοιχα και φίλοι των εικαστικών τεχνών.

Σημειώνεται ότι η Έκθεση «Περιπλανήσεις» θα φιλοξενείται στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουλίου και θα υποδέχεται το κοινό από τις 10:30′ μέχρι τις 13:30′ και από τις 18:00′ μέχρι τις 21:00′.