Πού πήγαν τα 3.000 self tests στην Αγία Παρασκευή;

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Νέα Αρχή» Δήμητρα Γαλανού προσπάθησε να διερευνήσει τη διανομή των 3.000 self tests που είχαν παραδοθεί στο Δήμο Αγίας Παρασκευής το Νοέμβριο του 2022 καθώς διαπίστωσε ότι πολλά σχολεία δεν έχουν παραλάβει τίποτα.

Μετά από πολλά αιτήματα η παράταξη του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά απάντησε στην κα Γαλανού ότι αυτά διανεμήθηκαν αναλογικά σε όλα τα σχολεία, χωρίς όμως να δημοσιεύει το παραμικρό αποδεικτικό έγγραφο.

Τα «μαύρα γυαλιά» της προπαγάνδας όταν… έρχονται είναι δύσκολα

Η «Νέα Αρχή» αναφέρει:

Η υποψήφια της παράταξής μας, Γαλανού Δήμητρα, προέβη σε μία ανακοίνωση και δημόσια ανάρτηση, σχετικά με την διανομή 3.000 σελφ τεστ, που παραδόθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής στον δήμο μας το Νοέμβριο του ’22, με προορισμό τα σχολεία της πόλης μας, με βάση την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Η ίδια, ως μέλος της ΣΕΠΕ, έχει αποστείλει 3 φορές μήνυμα στον πρόεδρο της ΣΕΠΕ (επισυνάπεται αλληλογραφία που το αποδεικνύει), με τα οποία ζητάει να της κοινοποιηθούν στοιχεία σχετικά με το πόσα τεστ διανεμήθηκαν και σε ποιες σχολικές δομές του δήμου μας. Είναι ένα θέμα σοβαρό που αφορά την υγεία των παιδιών.

Ο επικεφαλής της παράταξης ενώ επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Παιδείας για το θέμα αυτό και ενημερώθηκε ότι “μοιράστηκαν αναλογικά στα Σχολεία” διαπίστωσε ότι αυτό δεν ήταν ακριβές, δεδομένου ότι πολλά σχολεία δεν παρέλαβαν τίποτε!!!

Μια εβδομάδα μετά, και μη έχοντας λάβει κάποια απάντηση, το γραφείο του τύπου της παράταξης του δημάρχου, επιστράτευσε τα “μαύρα γυαλιά” της προπαγάνδας και εξέδωσε ανακοίνωση, χωρίς να δίνει κανένα στοιχείο, αλλά κατηγορώντας την κ. Γαλανού και την παράταξή μας, και προσομοιάζοντάς μας με τους σφαγείς της ανθρωπότητας και τους εγκληματίες του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό είναι το πολιτικό τους επίπεδο.

Να θυμίσουμε στους ανθρώπους που γράφουν αυτού του είδους τις ανακοινώσεις, ότι η όξυνση δεν είναι μηχανισμός άμυνας και οι ανοίκειες επιθέσεις δεν παράγουν πολιτικά αποτελέσματα, αλλά αντιθέτως λειτουργούν εναντίον τους.

Δεν θα επιτρέψουμε στους γκαιμπελίσκους του Δημάρχου, τις καρικατούρες του πολιτικού παρασκηνίου να επιτίθενται με τοξικό διχαστικό λόγο, όταν δέχονται κριτική για τις πράξεις, τις παραλείψεις και τις συμπεριφορές τους. Χωρίς να απαντούν ποτέ επί της ουσίας, με φασίζουσα και αντιδημοκρατική τακτική, με εντεταλμένους κονδυλοφόρους και με ανακοινώσεις διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ας κρίνουν οι δημότες ποιοι δυναμιτίζουν το κλίμα

Δεν θα τους ακολουθήσουμε στην αθλιότητα.

20 Ιανουαρίου (1ο email)
20 Ιανουαρίου (2ο email)
23 Ιανουαρίου
26 Ιανουαρίου