Μαραθώνιος & Μαραθώνας: η πλήρης διατριβή επί της κλασσικής διαδρομής

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021 21:31 | Βιβλίο
Μαραθώνιος & Μαραθώνας: η πλήρης διατριβή επί της κλασσικής διαδρομής Μαραθώνιος & Μαραθώνας: η πλήρης διατριβή επί της κλασσικής διαδρομής
||||

     Παρουσίαση του βιβλίου του Ηρακλή Αθανασόπουλου - Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό κέντρο της Νέας Ιωνίας (ΚΕΠ Πατρ Ιωακείμ 4, πλ Αγίου Γεωργίου, σταθμός ΗΣΑΠ)

 

     Η κεντρική δημόσια παρουσίαση του νέου, δεύτερου στη σειρά, βιβλίου του Ηρακλή Αθανασόπουλου «Μαραθώνιος & Μαραθώνας: η πλήρης διατριβή επί της κλασικής διαδρομής» φιλοξενείται την ερχόμενη Κυριακή 7 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό κέντρο της Νέας Ιωνίας (ΚΕΠ Πατρ Ιωακείμ 4, πλ Αγίου Γεωργίου, σταθμός ΗΣΑΠ).

 

    Πρόκειται για την ανανεωμένη εις το μέγιστο βαθμό έκδοση του βιβλίου συγκριτικά με την πρώτη, αυτή του 2010! Ο συγγραφέας αντιμετωπίζει όλα όσα συνέβησαν επί της κλασικής διαδρομής από το 1896 και μετά με μια άλλη πιο λεπτομερή και νέα ματιά. Το διαρκές ψάξιμο αποκάλυψε νέα στοιχεία τα οποία προστέθηκαν. Καλύφθηκαν ελλείψεις και διορθώθηκαν λάθη. Αποκαταστάθηκαν γεγονότα και δρομείς. Εστιάζει, δίνει έμφαση, προβάλλει τη δρομική κοινότητα, τον ελεύθερο δρομέα. Βέβαια περιγράφει όλους τους αγώνες μαραθωνίου, δηλαδή ολυμπιακούς, ευρωπαϊκούς, παγκόσμιους, πανελλήνια πρωταθλήματα και ΚΜΑ ή ΑΜΑ.

 

   Δια του υπότιτλου «η πλήρης διατριβή επί της κλασσικής διαδρομής» στο εξώφυλλο γίνεται σαφές αυτό το περιεχόμενο. Προτάσσεται, αντί εισαγωγής, η ιστορική αναδρομή στη μάχη του 490 π.Χ. Εγκωμιάζεται ο «κήπος των Αθηνών», ο Μαραθώνας του σήμερα και του αύριο…

 

    Tο νέο βιβλίο «Μαραθώνιος & Μαραθώνας», μοναδικό στο είδος του είναι πολύτιμο, χρήσιμο στους φίλους του μαραθωνίου και όχι μόνο….

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Ν. Μπαρμπουνης: Φτωχά τα συμπεράσματα του συνεδρίου - Περιμέναμε περισσότερες παροχές
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο