Εναλλακτική Δράση: Όλες και όλοι έξω από το ΣτΕ για να σώσουμε το νερό

Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 12:28 | Πολιτική
Εναλλακτική Δράση: Όλες και όλοι έξω από το ΣτΕ για να σώσουμε το νερό Εναλλακτική Δράση: Όλες και όλοι έξω από το ΣτΕ για να σώσουμε το νερό Εναλλακτική Δράση: Όλες και όλοι έξω από το ΣτΕ για να σώσουμε το νερό Εναλλακτική Δράση: Όλες και όλοι έξω από το ΣτΕ για να σώσουμε το νερό
||||||

          Τρίτη 10 Μαΐου 2022 στις 10.00' π.μ. - Ανακοίνωση της Συλλογικότητας

 

         Από την Εναλλακτική Δράση για Ποιότητα Ζωής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση - κάλεσμα:

 

         Η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει και σχεδιάζει από τον Μάρτιο ο Θεματικός Συντονισμός για την Προστασία των φυσικών πόρων, των ελεύθερων χωρών και των μνημείων του πολιτισμού συνεχίζεται.

 

         Στην τελευταία συνέλευση του Συντονισμού, την Τρίτη 3 Μάιου, παραβρεθήκαν οι συλλογικότητες: Αγωνιστική Πρωτοβουλία "SOS Πειραιάς", Ανοιχτή Συνέλευση Πολιτών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Δίκτυο Ποιότητας Σαρωνικού, Ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ, για τα Ιστορικά Μνημεία, όπως και συναγωνιστές και συναγωνιστές από τις περιοχές που γίνονται αγώνες και αποφασίστηκε:

 

α) Να συμμετέχει ο Θεματικός Συντονισμός με δικό του κείμενο στην καλλιτεχνική εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ιδιωτική του Νερού, στις 6 Μαΐου, στο Μοναστηράκι (Η εκδήλωση και επισυνάπτουμε ορισμένες φωτογραφίες)

β) Να συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Γης, την Κυριακή 8 Μαΐου, στο Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος

γ) Να πάρουμε μέρος στην κινητοποίηση, έξω από το ΣτΕ, την Τρίτη 10 Μαΐου, 10π.μ, για να στηρίξουμε την αποφυγή των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, ενάντια στην παράδοση σε επιχειρήσεις όλων των υδάτινων πόρων και των δικτύων της ΕΥΔΑΠ, από την οποία υδρεύεται η Αθήνα  (επισυνάπτεται σχετική αφίσα)

(Από τη συμμετοχή μας στις τρεις αυτές δράσεις θα υπάρξει ΣΧΕΤΙΚΉ ενημέρωση μετά από την κινητοποίηση της Τρίτης στο ΣτΕ)

δ) Να πραγματοποιηθεί τριήμερες εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση των ελευθέρων χωρών και των παραλιών, με έμφαση στο Παράλιο μέτωπο του Σαρωνικού το τριήμερο 27, 28 και 29 Μαΐου. Για το τριήμερο αυτό θα σταλεί για την άμεση κίνηση μιας πρώτης αφίσας, ενώ οι οργανωτικές λεπτομέρειες θα συζητηθούν στην επόμενη συνέλευση του Θεματικού Συντονισμού.

 

        Στην ίδια συνέλευση που συζητήθηκε και η συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Περιβάλλοντος, 5 Ιουνίου.

 

         Η επόμενη συνέλευση θα γίνει την Τρίτη, 17 Μαΐου, 8μμ, στο χώρο της Εναλλακτικής Δράσης, Τζώρτζ 12, 6 ος  όροφος, Πλατεία Κάνιγγος.

Published in Πολιτική

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ηρακλής Γκότσης: Απαιτείται μια παράταξη συνεργασίας για να ορθοποδήσει ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Ηρακλής Γκότσης: Απαιτείται μια παράταξη συνεργασίας για να ορθοποδήσει ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο