Συντονισμός Αιρετών: Κάτω τα χέρια από τον Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 09:51 | Πολιτική
Συντονισμός Αιρετών: Κάτω τα χέρια από τον Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας Συντονισμός Αιρετών: Κάτω τα χέρια από τον Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας Συντονισμός Αιρετών: Κάτω τα χέρια από τον Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας Συντονισμός Αιρετών: Κάτω τα χέρια από τον Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας
||||||

    ΟΧΙ σε ακόμα ένα περιβαλλοντικό έγκλημα σε βάρος των κατοίκων - Ανακοίνωσή του Συντονισμού

 

    Από το γραφείο τύπου του Συντονισμού Αιρετών εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

    Κυβέρνηση και Περιφέρεια Αττικής αντί να αφουγκραστούν και να κατανοήσουν τα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας σε σχέση με την κατασκευή εργοστασίου επεξεργασίας και καύσης απορριμμάτων στο Σχιστό, εντείνουν την αστυνομοκρατία και την καταστολή, οδηγώντας τη Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκο στο αστυνομικό τμήμα Περάματος.
 
 
    Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, οδηγήθηκε την Τετάρτη 27-10-2021 στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος για να απολογηθεί επειδή έχει καλύτερες συνθήκες υγείας και ποιότητας ζωής για τους κατοίκους αυτής της πόλης και απέκλεισε με τα οχήματα του Δήμου στο Σταθμό Μεταφόρτωσης.
 
 
    Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΙΡΕΤΩΝ εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή του στο Δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους και όλους τους κατοίκους που αγωνίζονται για να μην υποβαθμιστούν περισσότερο η ποιότητα ζωής τους για να εξυπηρετηθούν τα σχέδια της Περιφέρειας Αττικής και τα συμφέροντα των μεγάλων εργολαβικών συμφερόντων.
 
 
 
 
   Καλούμε τους αιρετούς και τους πολίτες της Αττικής σε αγωνιστική κινητοποίηση ενάντια στα σχέδια της Περιφέρειας Αττικής για να σταματήσουν το περιβαλλοντικό έγκλημα που σχεδιάζουν.
Τη Δευτέρα 01/11 συγκεντρωνόμαστε μαζικά στις 9:00 π.μ. Έξω από το ΣΜΑ του Σχιστού για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε κείνους που θέλουν να υποβαθμίσουν τις ζωές των κατοίκων του Κερατσινίου της Δραπετσώνας και όλης της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.
 
 
    Να κάνουμε τον αγώνα των κατοίκων του Κερατσινίου-Δραπετσώνας με αυτόν της Δυτικής Αττικής που εδώ και χρόνια αγωνίζονται για την αποτροπή της επέκτασης και το κλείσιμο της χωματερής της Φυλής.
 
 
    Ό,τι και να κάνουν Κυβέρνηση, Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και διοίκηση της ΕΔΣΝΑ, τον τελευταίο λόγο που έχουν οι κάτοικοι της Αττικής και όχι τα εργολαβικά συμφέροντα που αυτοί υπηρετούν.

 

 

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ηρακλής Γκότσης: Απαιτείται μια παράταξη συνεργασίας για να ορθοποδήσει ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Ηρακλής Γκότσης: Απαιτείται μια παράταξη συνεργασίας για να ορθοποδήσει ο Δήμος Νέας Ιωνίας
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα: Εκδήλωση για τις γυναικοκτονίες
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο