Ο Σ.Ε.Π.Ε. "Γ.Σεφέρης" χαιρετίζει την επιτυχία της πανεκπαιδευτικής απεργίας και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία μαζί με μαθητές και γονείς στο Σύνταγμα

Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 11:10 | Πολιτική
Ο Σ.Ε.Π.Ε. "Γ.Σεφέρης" χαιρετίζει την επιτυχία της πανεκπαιδευτικής απεργίας και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία μαζί με μαθητές και γονείς στο Σύνταγμα Ο Σ.Ε.Π.Ε. "Γ.Σεφέρης" χαιρετίζει την επιτυχία της πανεκπαιδευτικής απεργίας και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία μαζί με μαθητές και γονείς στο Σύνταγμα Ο Σ.Ε.Π.Ε. "Γ.Σεφέρης" χαιρετίζει την επιτυχία της πανεκπαιδευτικής απεργίας και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία μαζί με μαθητές και γονείς στο Σύνταγμα Ο Σ.Ε.Π.Ε. "Γ.Σεφέρης" χαιρετίζει την επιτυχία της πανεκπαιδευτικής απεργίας και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία μαζί με μαθητές και γονείς στο Σύνταγμα Ο Σ.Ε.Π.Ε. "Γ.Σεφέρης" χαιρετίζει την επιτυχία της πανεκπαιδευτικής απεργίας και τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία μαζί με μαθητές και γονείς στο Σύνταγμα
|||||||

     Από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. "Γ.Σεφέρης" εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

    Με δύο μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και πορείες που ξεκίνησαν ξεχωριστά, αλλά στο τέλος ενώθηκαν σε μια συγκλονιστική πανεκπαιδευτική κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά στη Βουλή, εκπαιδευτικοί και μαθητές στείλαμε ένα βροντερό μήνυμα που ακούστηκε όχι μόνο στο γειτονικό Μέγαρο Μαξίμου, αλλά ο απόηχός του έφτασε μέχρι και το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι: Οι αντιεκπαιδευτικές πολιτικές της κυβέρνησης θα καταργηθούν στους δρόμους, με τον κοινό μας αγώνα. 

 

    Τα συνθήματα «Το δίκιο κρίνεται στους δρόμους του αγώνα» και «Μαθητές - καθηγητές ενωμένοι - νικητές» ήχησαν δυνατά το πρωί της Δευτέρας.

 

    Μαζί με τις πορείες ενώθηκαν και τα αιτήματα για κατάργηση των αντιεκπαιδευτικών νόμων, για ένα δωρεάν, σύγχρονο, δημόσιο σχολείο, που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει, για εκπαιδευτικούς «όρθιους», πραγματικούς παιδαγωγούς και όχι σκυμμένους, απλούς διεκπεραιωτές των αντιλαϊκών πολιτικών.

 

    Δείτε κι αυτό: Δικάζονται σήμερα οι συλληφθέντες στα Σεπόλια, στις 17 Νοέμβρη 2020 (video)

 

    Με σύνθημα «Το δίκιο κρίνεται στους δρόμους του αγώνα» οι εκπαιδευτικοί έφτασαν με πορεία από την προσυγκέντρωσή τους στους Αμπελόκηπους, στο Εφετείο, όπου είχε οριστεί η απεργιακή  συγκέντρωση στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΟΛΜΕ και ΔΟΕ.

 

   Ήταν μία μεγαλειώδης συγκέντρωση, η μεγαλύτερη που έχει δει ο κλάδος εδώ και πολλά χρόνια, μέσα από την οποία οι εκπαιδευτικοί της Αθήνας στείλαμε ηχηρή απάντηση στην προσπάθεια της κυβέρνησης να μας τρομοκρατήσει με τις αλλεπάλληλες αγωγές του υπουργείου Παιδείας σε βάρος της απεργίας-αποχής από την αντιδραστική αξιολόγηση και καταδικάσαμε  και τον αντεργατικό νόμο-έκτρωμα Χατζηδάκη με βάση τον οποίο η απεργία-αποχή κρίθηκε παράνομη.

 

   Συνεχίζουμε... Δε μας τρομάζει η καταστολή και ο αυταρχισμός της κυβέρνησης. Το δίκιο δε θα κριθεί στα δικαστήρια αλλά στον δρόμο του αγώνα!!!

 

   Δείτε κι αυτό:  Σ.Ε.Π.Ε. "Γ.Σεφέρης": Ούτε να το σκέφτεστε για συγχωνεύσεις τμημάτων!

Συνεντεύξεις

Γιώργος Ανεμογιάννης: θα κάνουμε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να σταματήσει ο δήθεν διαγωνισμός
Γιώργος Ανεμογιάννης: θα κάνουμε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να σταματήσει ο δήθεν διαγωνισμός
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα η παρουσίαση του βιβλίου του ΚΕΜΙΠΟ με τίτλο: Η συμμετοχή των Μικρασιατών στην Επανάσταση του 1821
Πραγματοποιήθηκε στην Ελευσίνα η παρουσίαση του βιβλίου του ΚΕΜΙΠΟ με τίτλο: Η συμμετοχή των Μικρασιατών στην Επανάσταση του 1821
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο