Πολιτική «προστασία» στο κύκλωμα των σκουπιδιών . Άφησαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να εισπνέουν τοξικό καπνό!

Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 10:49 | Πολιτική
Πολιτική «προστασία» στο κύκλωμα των σκουπιδιών . Άφησαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να εισπνέουν τοξικό καπνό! Πολιτική «προστασία» στο κύκλωμα των σκουπιδιών . Άφησαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να εισπνέουν τοξικό καπνό!
||||

     Από το γραφείο τύπου του Δυτικού Μετώπου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

    Την Πέμπτη 5/8/21 οι κάτοικοι της δυτικής Αθήνας υπέφεραν από μια γνωστή σε αυτούς μυρωδιά . Τη μυρωδιά των καμένων σκουπιδιών .

Ένα τοξικό νέφος είχε απλωθεί σε μια τεράστια έκταση που άρχιζε από την παλιά χωματερή των Άνω Λιοσίων και κάλυπτε το Καματερό , την Πετρούπολη , το Ίλιον , το Περιστέρι και έφτανε στο Χαϊδάρι .

Οι επίσημες ανακοινώσεις της πολιτικής προστασίας και του δήμου Φυλής, έκαναν λόγο για φωτιά σε θαμνώδη έκταση που ξεκίνησε από το νεκροταφείο του δήμου Φυλής και επεκτάθηκε στο Ποικίλο όρος.

 

    Όμως η αλήθεια ήταν πως καιγόταν μέρος της παλιάς χωματερής , του αμαξοστασίου του δήμου Φυλής και η εγκατάσταση του Κωστούλα (Θυγατρική της ΕΛΛΙΝΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕΒΕ ) που υπήρχαν μεγάλες ποσότητες χαρτιού , πλαστικού και δεκάδες παροπλισμένα οχήματα .

 

    Η Γραμματεία πολιτικής προστασίας και ο δήμος Φυλής ενώ γνώριζαν τι συμβαίνει και σε τι οφείλεται το τοξικό νέφος δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν τους πολίτες της δυτικής Αθήνας προκειμένου να προστατευθούν και τους άφησαν να εισπνέουν τον τοξικό καπνό .

Εξέθεσαν χιλιάδες ανθρώπους σε κίνδυνο μόνο και μόνο για να προστατευτεί το διεφθαρμένο κύκλωμα των σκουπιδιών που έχει μετατρέψει την περιοχή σε ένα απέραντο σκουπιδότοπο .

 

    Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ καλεί τον κ. Χαρδαλιά και την ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να δώσουν στη δημοσιότητα τις εκθέσεις που αφορούν την φωτιά στην περιοχή της χωματερής .

 

    Καλούμε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία για τη σύσταση των αέριων ρύπων στη δυτική Αθήνα το βράδυ της Πέμπτης 5/8 .

 

    Καλούμε τους επιθεωρητές περιβάλλοντος και την Εισαγγελία περιβάλλοντος να διερευνήσουν το συμβάν .

 

    Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να συγκαλύπτει τέτοια σοβαρά συμβάντα για να μην θιγούν τα συμφέροντα του κυκλώματος των σκουπιδιών που θέλουν τη δυτική Αθήνα το μόνιμο σκουπιδότοπο της Αττικής .

Published in Πολιτική

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο