Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Νέα Χαλκηδόνα

|||

|||

        Πέμπτη 16 Ιούνη στις 8:00 μ.μ. στην πλατεία Κρήτης στη Νέα Χαλκηδόνα – Ανακοίνωση της Κ.Ο. Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας

 

        Από το γραφείο τύπου της Κ.Ο. Ν.Φλιδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας του ΚΚΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

       Η Κομματική Οργάνωση Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας του ΚΚΕ σας καλεί στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει στην πλατεία Κρήτης στην Νέα Χαλκηδόνα (πινέζα) την Πέμπτη 16 Ιούνη στις 8:00 μ.μ., όπου θα μιλήσει ο Μανώλης Πετάσης, μέλος του Τ.Γ. Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ.

 

       Η συγκέντρωση διοργανώνεται στα πλαίσια ενός πλατιού και μαζικού πολιτικού ανοίγματος σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές, χώρους εκπαίδευσης και νεολαίας των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ στην Αττική με σύνθημα «Με το ΚΚΕ! Στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!».

 

       Απευθύνομαστε στους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών οικογενειών επιδιώκοντας να αναπτυχθεί μια ουσιαστική συζήτηση για όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον λαό σήμερα και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ από αυτά.

 

      Επιδιώκουμε να συναντηθούμε με όλους όσοι προβληματίζονται για την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, την κατάσταση του εργατικού – λαϊκού εισοδήματος που διαρκώς ροκανίζεται από την αντιλαϊκή πολιτική, τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη με επίκεντρο την Ουκρανία και τις συνέπειες από αυτόν.

 

      Με όλους όσοι συναντηθήκαμε οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες το προηγούμενο διάστημα στις μεγάλες μάχες και κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση του εισοδήματος και της υγείας του λαού, για την αλλαγή του συσχετισμού στα σωματεία και τους μαζικούς φορείς μέσα από τις αρχαιρεσίες τους, στον αγώνα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

 

      Με όλους όσοι εκτιμούν τη συνέπεια, τη δράση, τη μαχητική στάση του ΚΚΕ στην υπεράσπιση των εργατικών – λαϊκών συμφερόντων, ανεξάρτητα πολιτικής προέλευσης ή τοποθέτησης.

 

      Με τη μεγάλη αυτή πολιτική εξόρμηση στόχος είναι να συζητηθούν τα μεγάλα «γιατί» και το «τι φταίει» για όλες αυτές τις εξελίξεις, για το τι μπορεί να κάνει ο λαός, για να γίνει ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα στην αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ στον δρόμο της ανατροπής της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.