ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Προεκλογικές προσλήψεις κι επιχορηγήσεις στο Δημοτικό Ραδιόφωνο

Από το γραφείο τύπου της Παράταξης “ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο του δημοτικού ραδιοφώνου της 27-1-2023 εισάγονται προς συζήτηση τρία θέματα που αναδεικνύουν την φιλοσοφία της δημοτικής αρχής για την διαχείριση του δημοτικού χρήματος.

Με το πρώτο θέμα επανέρχεται το ζήτημα της αντιμισθίας του αντιπροέδρου του ΔΣ, ο οποίος είχε παραιτηθεί από αυτήν αλλά τώρα πλέον την αποδέχεται και θα πληρώνεται.

Με το δεύτερο θέμα προτείνεται η συνεργασία με όντως καταξιωμένο δημοσιογράφο στην τοπική αυτοδιοίκηση για το διάστημα από 1-2-2023 έως 31-10-2023 (δηλ. Για την προεκλογική περίοδο) , με όχι ευκαταφρόνητη αμοιβή που θα στοιχίζει στο ραδιόφωνο πάνω από 1000 ευρώ μηνιαίως.

Το ουσιώδες είναι ότι ο ανωτέρω δημοσιογράφος ασχολείται κυρίως με την τοπική αυτοδιοίκηση σε τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς και επιδιώκουν να του ανατεθεί στο ραδιόφωνο εκπομπή για την τοπική αυτοδιοίκηση, εκπομπή που ήδη όμως υπάρχει στο ραδιόφωνο επί σειρά ετών με σημαντικούς στην τοπική αυτοδιοίκηση δημοσιογράφους και εργαζόμενους στον σταθμό και με τον τίτλο “Δημοτικές διαπλοκές”

Με το τρίτο θέμα γίνεται αποδοχή 200.000 ευρώ από επιχορήγηση του δήμου προς το ραδιόφωνο.

Είναι αναμφισβήτητο ότι είμαστε υπέρ της διατήρησης του δημοτικού ραδιοφώνου αλλά περισσότερο είμαστε υπέρ της λελογισμένης χρηματοδότησης αυτού , ώστε να μην αποβαίνει η χρηματοδότηση αυτού εις βάρος των δημοτών.

Τα ανωτέρω θέματα που εισάγονται προς ψήφιση εξυπηρετούν και μόνο την προεκλογική προβολή του κου Δημάρχου και την “ικανοποίηση“ των πολιτικών του φίλων, με την διάθεση δημοτικού χρήματος .

Η κρίση ανήκει στους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες.!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ