Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία - EKFRASI.net

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για την Τρίτη Ηλικία

Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν δεκάδες πολίτες την εκδήλωση του Δήμου Νέας Ιωνίας για τη συντροφικότητα στην Τρίτη Ηλικία.

Την εκδήλωση, που υλοποιήθηκε από το Τμήμα Άσκησης Κοινωνικών Πολιτικών για την Τρίτη Ηλικία σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, άνοιξε ο προϊστάμενος του τμήματος Σταύρος Κυρανάκης.

Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης κατά τον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση και τόνισε τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής απέναντι στους ηλικιωμένους δημότες και ότι η προσπάθεια αυτή είναι απλώς η αρχή και ότι θα συνεχιστεί.

Χαιρετισμό απεύθυναν η Αντιδήμαρχος Διαχείρισης Κοινωνικών Πόρων Ε. Γεωργιάδου και η δημοτική σύμβουλος Κ. Σακαλόγλου.

Το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης «Η Συντροφικότητα στην Τρίτη Ηλικία: Η δύναμη της παρουσίας» ανέπτυξε η Μαρία Κοκκίνου, ψυχολόγος και κοινωνιολόγος της ΙΑΣΙΣ, η οποία είχε ένα ζωντανό και ενδιαφέροντα διάλογο με τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιάννης Λαζαρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους για την προσφορά τους στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του θέματος η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με διαδραστικό παιχνίδι στα ΚΑΠΗ του Δήμου.

Επικαιρότητα

Λαϊκή Ενότητα – Α.Α. για επίσκεψη Ζελένσκι: Όχι σε μεγαλύτερες δεσμεύσεις και εμπλοκή στον πόλεμο

Ανακοίνωση για την επίσκεψη Ζελένσκι στην Ελλάδα και τις επικείμενες συμφωνίες για παραχώρηση επιπλέον εξοπλισμού στο καθεστώς του Κιέβου εξέδωσε το γραφείο τύπου της Λαϊκής

Ο σύγχρονος πόλεμος: Drones vs τεθωρακισμένων!

Η κατάληψη του Ποκρόφσκ από τις ρωσικές δυνάμεις έφερε στο προσκήνιο με ένταση την αποτελεσματικότητα των drones: Περίπου 50 ουκρανικά τεθωρακισμένα φαίνονται κατεστραμμένα στο βίντεο

Δήμος Αθηναίων: Παραχώρηση κτιρίου για τη λειτουργία (ΚΔΗΦ) Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ

Το πρώτο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ) ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ) θα λειτουργήσει στον Δήμο Αθηναίων.  Η εισήγηση έγινε από τη δημοτική αρχή και ελήφθη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου να παραχωρηθεί