Πέτρος Μαριδάκης : Θα είμαι υποψήφιος

Δήλωση του πρ. δημοτικού συμβούλου

«Κανένας αμέτοχος σε αυτό τον αγώνα!»

Μετά από πολύ μεγάλο προβληματισμό ως προς την συμμετοχή μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 και έχοντας ως αρχική σκέψη να μην είμαι υποψήφιος, ολοκληρώνοντας την συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, που απαριθμεί περισσότερες από τρεις δεκαετίες, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι, τελικά, κρίνω απολύτως αναγκαίο να αναιρέσω αυτήν την σκέψη.

Τόσο η πρώτη, πολύ περισσότερο η δεύτερη θητεία του δημάρχου Τ. Μαυρίδη έχει ζημιώσει σε κάθε επίπεδο το Δήμο μας και, πιο συγκεκριμένα, την Λυκόβρυση. Αυτό είναι γνωστό.

Όμως, ποτέ δεν μπορούσα να πιστέψω ότι οι αφανείς εταίροι της δημοτικής Αρχής θα ανακαλύψουν «νέες» ουρανοκατέβατες υποψηφιότητες, που δεν έχουν καμία σχέση με τον Δήμο μας, για να συνεχίσουν να χειραγωγούν την εκάστοτε διοίκηση.

Κρίνω απολύτως αναγκαία την συμμετοχή κάθε δημότη και κάτοικου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με σκοπό να εκλεγεί μια δημοτική Αρχή που έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι αγαπάει την Λυκόβρυση και την Πεύκη και ότι μπορεί να είναι χρήσιμη, λύνοντας προβλήματα.

Με την παράταξη του Μάριου Ψυχάλη είχα διαφωνήσει σε ορισμένες της αποφάσεις, γεγονός που με οδήγησε να αποστασιοποιηθώ για ένα διάστημα. Όμως, η αδιάκοπη παρουσία του Μάριου Ψυχάλη στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και η μαχητικότητά του για να λύσει τα προβλήματα της καθημερινότητας, με οδηγούν να συστρατευτώ μαζί του ξανά.

Καλώ τον κάθε κάτοικο της Λυκόβρυσης και της Πεύκης να στηρίξει την ανατροπή του αυτοδιοικητικού καθεστώτος και να μην ζήσουμε στο ίδιο έργο θεατές, για μια ακόμα τετραετία.