Άρχισαν πάλι οι βραβεύσεις: Πρώτο Βραβείο στον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια και για το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης με διαλογή στην Πηγή

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 13:35 | Περιφέρεια Αττικής
Άρχισαν πάλι οι βραβεύσεις: Πρώτο Βραβείο στον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια και για το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης με διαλογή στην Πηγή Άρχισαν πάλι οι βραβεύσεις: Πρώτο Βραβείο στον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια και για το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης με διαλογή στην Πηγή Άρχισαν πάλι οι βραβεύσεις: Πρώτο Βραβείο στον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια και για το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης με διαλογή στην Πηγή Άρχισαν πάλι οι βραβεύσεις: Πρώτο Βραβείο στον ΕΔΣΝΑ και την Περιφέρεια και για το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης με διαλογή στην Πηγή
||||||

         Από το γραφείο επικοινωνίας της Περιφέρειας Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

         Την κορυφαία θέση για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης και διαχείρισης στερεών αποβλήτων, κατέκτησε η Περιφέρεια Αττικής στο πλαίσιο της απονομής των GREEN AWARDS η οποία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πλαίσιο του «The Second Thessaloniki Metropolitan Summit», που διοργάνωσαν, παραμονή της έναρξης της ΔΕΘ, ο Economist και το powergame.gr. Το βραβείο παρέλαβε χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.

 

         Το πρώτο βραβείο επίσης απέσπασε η Περιφέρεια Αττικής και ο Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) για το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης με διαλογή στην Πηγή από Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται στους 66 Δήμους της Αττικής, με χρηματοδότηση περίπου 100.000.000 € από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους του ΕΣΠΑ. Το βραβείο παρελήφθη από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας – Περιβάλλοντος και Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ  Β. Κόκκαλη.

 

        Να σημειωθεί ότι υποβλήθηκε πολύ μεγάλος αριθμός συμμετοχών, οι οποίες αξιολογήθηκαν από την Κριτική Επιτροπή των GREEN AWARDS, που αποτελούνταν  από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου και στελέχη που διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση, απαρτιζόμενη από τα ακόλουθα πρόσωπα:

       Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής ήταν ο Νικόλαος Χιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης. Μέλη Κριτικής Επιτροπής: Ευάγγελος Καραμίντζιος, Πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Ιωάννης Καραγιάννης, Γενικός Διευθυντής Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Διδάκτωρ Αδαμάντιος Σκορδίλης, Πρώην Γενικός Διευθυντής Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Διδάκτωρ Πέτρος Γκίκας, Καθηγητής Σχολής Χημικών Μηχανικών & Μηχανικών Περιβάλλοντος, Πολυτεχνείου Κρήτης.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Ν. Ζυγούνας: Φεύγω με θετικές εντυπώσεις από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ
Ν. Ζυγούνας: Φεύγω με θετικές εντυπώσεις από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Άνοιξαν οι πύλες του ΙΡΙΔΑ VISIONS - Μέρες πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
"Είμαι και εγώ εδώ, δεν είσαι μόνος σου"
Δείτε το παρασκήνιο