Διοργάνωση Δωρεάν Δράσεων Υγείας Ευεξίας και Χορού στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 11:14 | Περιφέρεια Αττικής
Διοργάνωση Δωρεάν Δράσεων Υγείας Ευεξίας και Χορού στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης Διοργάνωση Δωρεάν Δράσεων Υγείας Ευεξίας και Χορού στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης
||||

     Από τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου – Ανακοίνωση του γραφείου επικοινωνίας της Περιφέρειας Αττικής

 

     Από το γραφείο επικοινωνίας της Περιφέρειας Αττικής εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

    Ο Φορέας Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» σε συνεργασία με την Ε. Ντελιδάκη, δημοσιογράφο υγείας, πιστοποιημένη συντονίστρια γιόγκα γέλιου και σύμβουλο θετικής ψυχολογίας – συγγραφέα και τη δασκάλα χορού και χορογράφο, Δ. Κουκλάκη, διοργανώνουν τις παρακάτω δράσεις.

 

     Διαβάστε κι αυτό: Δύναμη Ζωής - Απολογισμός 2ετίας Διοίκησης Πατούλη: Καπηλεία, ψεύδη και στο βάθος απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων!

 

  1. Δωρεάν μαθήματα ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ για σωματική, ψυχική, νοητική και πνευματική υγεία. Στόχος είναι να ενσωματωθούν όλες οι κοινωνικές ομάδες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα τμήματα θα είναι ολιγομελή, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων και θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή στις 18.00 μ.μ. έως τις 20.00 μ.μ., στην αίθουσα «Ίριδα» στην Οθωνική αυλή εντός του χώρου του Μητροπολιτικού Πάρκου. Ημέρα έναρξης των μαθημάτων ορίζεται η Κυριακή 7 Νοεμβρίου του 2021. Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της ανωτέρω διοργάνωσης, κα Ε. Ντελιδάκη στο τηλέφωνο 6979981756 |email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

  2. Δωρεάν μαθήματα χορού για ΟΛΟΥΣ. Στη δράση ενσωματώνονται όλες οι κοινωνικές ομάδες, όπως για παράδειγμα άτομα με κινητικές δυσκολίες καθώς και φίλοι - συνοδοί και φροντιστές αυτών. Τα τμήματα και σε αυτή τη περίπτωση θα είναι ολιγομελή, τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των συμμετεχόντων και θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη στις 15.00 μ.μ. έως τις 19.00 μ.μ. και Σάββατο στις 11.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ., στην αίθουσα «Ίριδα» στην Οθωνική αυλή εντός του χώρου του Μητροπολιτικού Πάρκου. Ημέρα έναρξης των μαθημάτων ορίζεται η Πέμπτη 4 του Νοεμβρίου του 2021. Για περαιτέρω πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της ανωτέρω διοργάνωσης, κα Δ. Κουκλάκη στο τηλέφωνο 6948208181.

 

    Με αφορμή τα παραπάνω προγράμματα ο Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει: "Το Μητροπολιτικό Πάρκο Α. Τρίτσης εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων άθλησης και ευεξίας που στόχο έχουν να συμβάλουν τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και ποιότητας ζωής. Το πάρκο με σταθερά βήματα μετεξελίσσεται σε όαση πρασίνου, αναψυχής, πολιτισμού και εκπαίδευσης. Ευχαριστώ θερμά τόσο τους δήμους της περιοχής, όσο και τα μέλη του Φορέα τα οποία υπό τον συντονισμό της Γενικής Διευθύντριας Μ. Χατζηαθανασίου και του Πρόεδρου του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Αντιπρύτανη Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σ. Ζωγραφάκη συμβάλλουν καθοριστικά στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει από την πρώτη στιγμή".

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Παναγιώτης Μερτύρης: Η δημοτική αρχή κάνει πολιτική σπέκουλα σε θέματα υγείας
Παναγιώτης Μερτύρης: Η δημοτική αρχή κάνει πολιτική σπέκουλα σε θέματα υγείας
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Προκλήσεις και προοπτικές της δημόσιας διοίκησης μετά την εποχή του COVID-19
Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Προκλήσεις και προοπτικές της δημόσιας διοίκησης μετά την εποχή του COVID-19
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο