Περί του ονόματος του Ιωνικού

Καταγγελία Αγωνιστικής Πολιτιστικής Παρέμβασης του Ιωνικού Συνδέσμου

Ιωνιώτισσα, Ιωνιώτη,

..

Με ένα Δελτίο Τύπου, κάποιοι που αποκαλούνται ως Δ.Σ. του Ιωνικού Συνδέσμου, με ένα εντελώς προβοκατόρικο περιεχόμενο καταφέρονται με ανήθικο τρόπο εναντίον της Αγωνιστικής Πολιτιστικής Παρέμβασης (Α.Π.Π.) .

..

Ισχυρίζονται με προσβλητικούς και αήθεις χαρακτηρισμούς ότι «κάποιες μειοψηφίες και υστερόβουλες φράξιες καταχρώνται τη φήμη του Ιωνικού Συνδέσμου και πλαστογραφούν τον όνομά του για να πραγματοποιήσουν την εκδήλωσή τους».

..

Καταρχάς επειδή επαίρονται ότι σέβονται τις καταστατικές διαδικασίες το Δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε δεν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιωνικού Συνδέσμου, αφού τα τέσσερα εκλεγμένα μέλη της Α.Π.Π. δεν έλαβαν ποτέ πρόσκληση για συνεδρίαση με θέμα την έκδοση Δελτίου Τύπου. Σ΄ αυτή λοιπόν την περίπτωση οι συντάκτες του Δελτίου Τύπου, είναι εκείνοι που καταχρώνται τις καταστατικές διαδικασίες, πλαστογραφούν το όνομα του Συλλόγου μας και νοσφίζονται τον Ιωνικό Σύνδεσμο σαν τσιφλίκι τους.

..

Όσο για τη φήμη του Συνδέσμου ας είναι πιο ταπεινοί εκείνοι που φρόντισαν να την ρίξουν στο χειρότερο επίπεδο, μέσα από τις οικονομικές ατασθαλίες μέλους της δικής τους παράταξης, δηλαδή του λεγόμενου «Πανιωνικού Συνδυασμού».

..

Η μουσικοποιητική εκδήλωση, γίνεται με πρωτοβουλία της Α.Π.Π. που ως παράταξη του Ιωνικού Συνδέσμου έχει κάθε δικαίωμα να πραγματοποιήσει και το γράφει ολοκάθαρα στις προσκλήσεις, στις αφίσες και στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

..

Είναι ντροπή και αίσχος να προσπαθούν με κάθε πονηρό τρόπο να σαμποτάρουν μία εκδήλωση της Α.Π.Π, εμπλέκοντας στις μεθόδους διαστρέβλωσης της αλήθειας ακόμη και τη δημοτική αρχή, όταν οι ίδιοι απέρριψαν 17 προτάσεις μας για διεξαγωγή εκδηλώσεων, με αστείες και αστήρικτες δικαιολογίες.

..

Ιωνιώτισσες,Ιωνιώτες,

..

Η μουσικοποιητική μας εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κόντρα σε κάθε εμπόδιο!!!

..

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16/12 ΣΤΙΣ 7.00 ΜΜ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ!!!

..

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα για όλο το λαό!!!