Μαζική και μαχητική η συγκέντρωση των κατοίκων στο ΣΜΑ Σχιστού - Νέα συγκέντρωση το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 11.00' π.μ.

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 11:15 | Κερατσινίου - Δραπετσώνας
Μαζική και μαχητική η συγκέντρωση των κατοίκων στο ΣΜΑ Σχιστού - Νέα συγκέντρωση το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 11.00' π.μ. Μαζική και μαχητική η συγκέντρωση των κατοίκων στο ΣΜΑ Σχιστού - Νέα συγκέντρωση το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 11.00' π.μ. Μαζική και μαχητική η συγκέντρωση των κατοίκων στο ΣΜΑ Σχιστού - Νέα συγκέντρωση το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 11.00' π.μ. Μαζική και μαχητική η συγκέντρωση των κατοίκων στο ΣΜΑ Σχιστού - Νέα συγκέντρωση το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 11.00' π.μ. Μαζική και μαχητική η συγκέντρωση των κατοίκων στο ΣΜΑ Σχιστού - Νέα συγκέντρωση το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 11.00' π.μ.
|||||||

     Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας και συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του ΣΜΑ Σχιστού που παραμένει για 2η εβδομάδα αποκλεισμένος εκφράζοντας την απαίτηση να κλείσει επιτέλους η εγκατάσταση που υποβαθμίζει το περιβάλλον επί 60 χρόνια και έδωσαν νέο ραντεβού για συγκέντρωση το επόμενο Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 στις 11.00' π.μ. - Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου

 

     Από το γραφείο τύπου του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

    Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΣΜΑ στο Σχιστό, ο οποίος παραμένει αποκλεισμένος για δεύτερη εβδομάδα.
Δεκάδες πολίτες, συλλογικότητες και φορείς συμμετείχαν στο κάλεσμα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας και διαδήλωσαν ενάντια στις πολιτικές κυβέρνησης και περιφέρειας που υποβαθμίζουν τη ζωή και υποθηκεύουν το μέλλον των κατοίκων αυτού του τόπου.
 
 
 
 
    Σε σύντομη παρέμβαση του ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρ. Βρεττάκος ανέφερε ότι έχουμε δύο ορατά αποτελέσματα από τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν την προηγούμενη Δευτέρα:
 
    Αρχικά, η «εξαφάνιση» των ΜΑΤ, της αύρας και του γενικότερου κλίματος αστυνομοκρατίας που υπήρχε την προηγούμενη Δευτέρα, συνιστά κατάκτηση των ανθρώπων που εδώ και μία εβδομάδα διαδηλώνουν για το Σχιστό, δείχνοντας ότι ούτε φοβούνται, ούτε πτοούνται όταν μάχονται για το δίκιο τους και για μια καλύτερη ζωή.
 
    Παράλληλα, ο Χρ. Βρεττάκος ενημέρωσε ότι αύριο (02/11) θα υπάρξει συνάντηση για το ζήτημα των απορριμμάτων, με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γ. Πατούλη. Ο Δήμαρχος ξεκαθάρισε πως σε αυτή τη συνάντηση η Δημοτική Αρχή πηγαίνει με ένα και μοναδικό αίτημα. Το Σχιστό θέλουν δεν θέλουν θα βγει από τα σχέδια τους. Αυτό είναι το αίτημα της πόλης και αυτό το αίτημα υπηρετούμε κι εμείς.
 
 
    Τέλος, ο δήμαρχος εξήγησε ότι ο αγώνας που δίνεται εδώ καθημερινά συνεχίζεται ασχέτως της συνάντησης με τον Περιφερειάρχη. Μάλιστα ο Χρ. Βρεττάκος απεύθυνε νέο κάλεσμα για συγκέντρωση έξω από το ΣΜΑ, το Σάββατο 06/11, παγκόσμια ημέρα δράσης για την κλιματική αλλαγή, στις 11:00 π.μ. δίνοντας έτσι τη δυνατότητα και στο μεγάλο κομμάτι των συμπολιτών μας που εργάζονται να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας.

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Χρήστος Γώγος: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του 2023
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο