Μήνυμα Βρεττάκου μετά την προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα – Αφωνία από ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 12:52 | Κερατσινίου - Δραπετσώνας
Μήνυμα Βρεττάκου μετά την προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα – Αφωνία από ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ Μήνυμα Βρεττάκου μετά την προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα – Αφωνία από ΚΕΔΕ και ΠΕΔΑ
||||

..

..
..

Μετά την προσαγωγή του στο Α.Τ. Περάματος ο Χρήστος Βρεττάκος τονίζει σε ανακοίνωση του πως “αυτή η πόλη δεν τρομοκρατείται και θα συνεχίσει να παλεύει για το δίκιο της!

Δείτε σχετικά: Προσήγαγαν το Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο!


Έτσι ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας καλεί εκ νέου σε αποκλεισμό του του ΣΜΑ στο Σχιστό τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί “για να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα σε κείνους που θέλουν να υποβαθμίσουν τις ζωές μας!”


Σιγή ιχθύος από Περιφέρεια και ΚΕΔΕ


Όπως σημείωσε και ο κ. Βρεττάκος στην κάμερα της Έκφρασης, παρά τις συνεχείς οχλήσεις του προς την Περιφέρειας και άλλους Δήμους ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση. Πριν μερικές εβδομάδες μια σειρά από Δημάρχους στο συνέδριο της ΚΕΔΕ έβγαζαν πύρινους λόγους ώστε να μην υπάρξει κανένας άλλος προσαχθέντας Δήμαρχος. Δυο μέρες όμως μετά την προσαγωγή του κ. Βρεττάκου δεν έχουν υπάρξει αντιδράσεις ούτε από την Περιφέρεια αλλά ούτε και από αυτοδιοικητικούς.

Όσοι δήλωναν πως δεν θέλουν να είναι οι “αυτοφοράκηδες” του κράτους τώρα που το κράτος διώκει τον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας τηρούν σιγή ιχθύος! Τη σιγή επιλέγουν και τα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης η ΚΕΔΕ και η ΠΕΔΑ. 

Μοναδική εξαίρεση ο Συντονισμός Αιρετών που έχει εκδώσει και ανακοίνωση που στηρίζει το κάλεσμα για αποκλεισμό του ΣΜΑ τη Δευτέρα. Θυμίζουμε πως στον πρώτο αποκλεισμό της προηγούμενης εβδομάδας παρευρέθηκε και ο Βασίλης Καραβάκος, μέλος του Συντονισμού Αιρετών και επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την κινητοποίηση ΕΔΩ(video).

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δημάρχου Κερατσινίου – Δραπετσώνας:

“ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, οδηγήθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος για να απολογηθεί επειδή διεκδικεί καλύτερες συνθήκες υγείας και ποιότητας ζωής για τους κάτοικους αυτής της πόλης.

Μετά τις εξηγήσεις που δοθήκαν ότι η πόλη θα συνεχίσει να παλεύει για τα δίκαια αιτήματα της και καθιστώντας σαφές ότι η κατάληψη του ΣΜΑ στο Σχιστό θα συνεχιστεί, ο Δήμαρχος αποχώρησε από το ΑΤ Περάματος.

Ξεκαθαρίζουμε σε κάθε τόνο ότι ο αποκλεισμός του ΣΜΑ θα συνεχιστεί. Καλούμε τους πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας σε επαγρύπνηση. Τη Δευτέρα 01/11 συγκεντρωνόμαστε μαζικά στις 9:00 π.μ. έξω από το ΣΜΑ του Σχιστού για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα σε κείνους που θέλουν να υποβαθμίσουν τις ζωές μας.

Κυβέρνηση και περιφέρεια πρέπει να επιλέξουν εάν θα ακούσουν τον συσσωρευμένο εδώ και δεκαετίες θυμό των κατοίκων και θα δώσουν έστω και τώρα λύσεις ή θα συνεχίσουν κυνικά να διαπράττουν ένα περιβαλλοντικό έγκλημα εις βάρος τους.

Εμείς γνωρίζουμε με ποια πλευρά είμαστε, γνωρίζουμε ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας κι αυτό μας κάνει περήφανους και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να παλέψουμε μέχρι τέλους.”

Διαβάστε και αυτό: Ρατσιστική επίθεση φασιστών κατά μεταναστών στην Παλιά Κοκκινιά

Θέλετε να λαμβάνετε τις σημαντικότερες ενημερώσεις;

Please enable the javascript to submit this form

Συνεντεύξεις

Στέφανος Γατσούλης: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023 (Βίντεο)
Στέφανος Γατσούλης: Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του 2023 (Βίντεο)
Δείτε όλες τις συνεντεύξεις

Δελτία ειδήσεων

Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δελτίο Ειδήσεων 17.09.2021
Δείτε όλα τα δελτία ειδήσεων

Εκδηλώσεις

Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Εξόρμηση στον Όσιο Λουκά -Αρβανίτσα- Δίστομο-Παραλία Διστόμου
Δείτε όλες τις εκδηλώσεις

Παρασκήνιο

Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Ο ψαράς προειδοποιούσε για το μόλο,ο πρωθυπουργός γελούσε και τον καλούσε να στοιχηματίσει...ο μόλος διαλύθηκε! (βίντεο)
Δείτε το παρασκήνιο