Πασχαλινή Έκθεση Χειροποίητων δημιουργιών στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Πασχαλινή Έκθεση Χειροποίητων δημιουργιών πολιτών πραγματοποιείται στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Η έκθεση θα γίνει κατά το διήμερο 20 και 21 Αριλίου 2024 από τις 10.00′ έως τις 21.00′ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕΛ Πεύκης (Λ. Ειρήνης 34, Πεύκη).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχει ως εξής:

Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργανώνει 2ήμερη Πασχαλινή Έκθεση Χειροποίητων δημιουργιών δημοτών & κατοίκων το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ώρες 10:00 21:00 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕΛ Πεύκης (Λ. Ειρήνης 34, Πεύκη).

Επιθυμία του Δήμου είναι να ενισχυθούν οι δημιουργοί της πόλης μας και να αφυπνιστεί η  δημιουργικότητα και το ταλέντο τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους λιγότερο προνομιούχους συνανθρώπους μας.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος αναλαμβάνει πλήρως τη διοργάνωση της εκδήλωσης και οι εκθέτες θα συμμετάσχουν προσφέροντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, προκειμένου να ενισχύσουν τις παροχές αγάπης ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν από τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριο Ψυχάλη το Σάββατο 20 Απριλίου στις 10:00′ π.μ..