Πασαρέλα υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ ο Δήμος Μεταμόρφωσης

|||

|||

..

..

..

 Μετά τις φωτογραφίες της Υπουργού Παιδείας κ. Ν. Κεραμέως με ντεκόρ το Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδα ακολούθησε η παρουσία του Υπουργού Εργασίας (και πρώην Περιβάλλοντος Κ. Χατζηδάκη στις 5 Ιουνίου, κατά την εκδήλωση του Δήμου Μεταμόρφωσης για την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος.  Το ότι ο κ. Κ. Χατζηδάκης έχει χαρακτηριστεί από όλα τα κινήματα ως ο κατεξοχήν εχθρός του Περιβάλλοντος είναι λετπομέριεα για τη δημοτική αρχή της Μεταμόρφωσης. 

 

  Η μετατροπή του Δήμου Μεταμόρφωσης σε κομματική πασαρέλα των υποψηφίων βουλευτών (πολιτευτών – νυν βουλευτών και υποργών ) της ΝΔ δεν τελειώνει:

 

 Έτσι λοιπόν ακολουθεί η βουλευτής του Βόρειου Τομέα (και Υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση του Δήμου Μεταμόρφωσης κλπ κλπ!

 

“Τυχαία” όλοι οι προαναφερόμενοι είναι υποψήφιοι στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας, όπου ανήκει και η Μεταμόρφωση.

“Τυχαία” όλοι είναι ΝΔ. Μάλλον στο καρνέ τους δεν έχουν κανένα τηλέφωνο από άλλα κόμματα της Βουλής 

 

Η συγκεκριμένη τακτικη του Σ. Σαραούδα και κάποιων από τη δημοτική αρχή που αγνούν το θεσμικό ρόλο του Δήμου έχει δημιουργήσει αντιδράσεις ακόμα και σε ανθρώπους του χώρου της ΝΔ που δεν συμβιβάζονται με τη μετατροπή ενός Δήμου σε κομματικό παράρτημα, για να προβάλουν κάποιους εκ των υποψηφίων, με των οποίων τα γραφεία “μιλάνε”

 

Ο Στράτος Σαραούδας, τουλάχιστον, δεν είναι αγνώμων στο κόμμα του. Επιστρέφει τη στήριξη που του έδωσε. Φυσικά χρησιμοποιεί το Δήμο Μεταμόρφωσης γι αυτό, αλλά αυτό είναι “λεπτομέρεια”. 

 

Διαβάστε ακόμα:    Πάλι στα κρυφά η Υπουργός Παιδείας στη Μεταμόρφωση, με συνενοχή της δημοτικής αρχής