Πάρτο πίσω αλλιώς δεν “παίζω”! - EKFRASI.net

Πάρτο πίσω αλλιώς δεν “παίζω”!

Δεν αφήνει συνεδρίαση που να μην την κάνει “ροντέο” η Τέως Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου. “Πάρτο πίσω” είχε το “ρεπερτόριο” αυτή τη φορά.

Δεν “το πήρε πίσω” ο Π. Μανούρης και η Τέως βρήκε αφορμή για αποχώρηση. Ήταν μόλις ξεκινούσε να διαβάζει τις μελέτες που ΔΕΝ έκανε, 7 τον αριθμό!

Λόγος χωρίς συνοχή, χωρίς ειρμό, με χαρακτηρισμούς.

Αυτή τη φορά δεν είχε “πολιτικούς απατεώνες” και “εγκληματίες”, είχε υπονοούμενα που “θα αποδειχθούν στο μέλλον”.

Αυτό που έχει πάντως ήδη αποδειχθεί είναι ότι αποτέλεσαν βαρίδια για την πόλη ως διοίκηση, αποτελούν βαρίδια και ως αντιπολίτευση. Μακράν το χειρότερο δημοτικό συμβούλιο με συγκεκριμένη ευθύνη των Τέως.

Αξιοσημείωτο είναι ότι πλέον, κάθε φορά που ξεκινάει η παράσταση, οι διπλανοί της πιάνουν τα κεφάλια τους….

Και στο προηγούμενο συμβούλιο τα ίδια :

Επικαιρότητα

Κάτω τα χέρια από το Ιράν: Στην Αντιπολεμική – Αντιιμπεριαλιστική Συγκέντρωση του Συντάγματος καλεί η Λαϊκή Ενότητα – Α.Α.

Με το σύνθημα “Κάτω τα χέρια από το Ιράν”, η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην αντιπολεμική – αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση του Συντάγματος

«Να λειτουργήσει άμεσα το Ειδικό Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης», ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης»

«Να λειτουργήσει άμεσα το Ειδικό Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης», ζητά ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης»

Κλειστό από το 2011 παραμένει το Ειδικό Νηπιαγωγείο Μεταμόρφωσης, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης», καθώς βρίσκεται χωρίς στέγη. Σύμφωνα με τον Σύλλογο,