Παρουσιάζεται το βιβλίο της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» - EKFRASI.net

Παρουσιάζεται το βιβλίο της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

Παρουσιάζεται το βιβλίο της Μ. Θεοδωράκη «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού»

Παρουσίαση τoυ βιβλίου «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού» της Μαργαρίτας Θεοδωράκη (IANOS ΕΚΔΟΣΕΙΣ) διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 19:30 στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε ότι: «Με μεγάλη  χαρά υποδεχόμαστε την Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Μέσα από το βιβλίο “Αναμνήσεις ενός κοριτσιού” θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε με τη συγγραφέα τις αναμνήσεις της από τα παιδικά της χρόνια, μεγαλώνοντας δίπλα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη».

Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας και κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη και η Χρυσούλα Παπαζώτου.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης.

Επικαιρότητα

Στο ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου αντιπροσωπεία γονέων

Το ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου ( Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) επισκέφθηκαν η αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ηρακλείου Αττικής Δέσποινα Βάμβουκα, μαζί με την Ισιδώρα Βασίλη, μέλος