Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Γερογιάννη από την “Άπειρο Γαία” - EKFRASI.net

Παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Γερογιάννη από την “Άπειρο Γαία”

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας “Άπειρος Γαία” παρουσιάζει το βιβλίο του Γιάννη Γερογιάννη “Το κλέφτικο δημοτικό τραγούδι και οι επιδράσεις του στην ελληνική κοινωνία”. Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στις 5μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ν. Ιωνίας, Πατριάρχου Ιωακείμ 4 (πλησίον ΗΣΑΠ Ν. ΙΩΝΙΑΣ), στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Ν. Ιωνίας “ΙΩΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ μνήμης και πολιτισμού 2024”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση – πρόσκληση του Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας “Άπειρος Γαία” έχει ως εξής:

Ο  Σύλλογος Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας «ΑΠΕΙΡΟΣ ΓΑΙΑ» και ο Συγγραφέας Γιάννης Γερογιάννης  σας προσκαλούν στη παρουσίαση   του βιβλίου των εκδόσεων ΔΡΟΜΩΝ“ΤΟ ΚΛΕΦΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”. 

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στις 5.00′ μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Ν. Ιωνίας, Πατριάρχου Ιωακείμ 4 (πλησίον ΗΣΑΠ Ν. ΙΩΝΙΑΣ), στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Ν. Ιωνίας «ΙΩΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ μνήμης και πολιτισμού 2024».

 

Θα μιλήσει ο συγγραφέας Γιάννης Γερογιάννης. Θα συμμετέχει ο Βασίλης Καρούσος ,Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών. Θα απαγγείλει ο ποιητής  Βασίλης Καπράλος. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η καθηγήτρια του Ωδείου Αθηνών Λαρίσα  Ιασωνίδου με μέλη της χορωδίας και θα συνοδεύει ο μουσικός Βαγγέλης Βασιλείου (Κλαρίνο). 

Επικαιρότητα

Λαϊκή Ενότητα: Πανηγυρίζει τις συμφωνίες για τους υδρογονάνθρακες η κυβέρνηση φορτώνοντας με επιπλέον φόρους τους πολίτες

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τις συμφωνίες με τους Αμερικανούς για τους υδρογονάνθρακες, αλλά οι φόροι και η ακρίβεια θα συνεχίσουν να λεηλατούν τα λαϊκά  εισοδήματα, δηλώνει