Παρουσίαση προγράμματος από τη Μ. Πατούλη - EKFRASI.net

Παρουσίαση προγράμματος από τη Μ. Πατούλη

Παρουσίαση προγράμματος από τη Μ. Πατούλη

Το πρόγραμμα της για την επόμενη μέρα παρουσίασε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη. Σύμφωνα με την παράταξη «Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη», το πρόγραμμα «θεμελιώνεται σε 8 βασικούς άξονες και 125 παρεμβάσεις, με στόχο ένα Δήμο λειτουργικό, συμμετοχικό και ικανό να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες».

Η κα Πατούλη κατά την ομιλία παρουσίασε τα 3 μεγάλα έργα που προτάσσει η παράταξη της. Αυτά είναι η Κεντρική Πλατεία Πέρου, η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου και της κεντρικής πλατείας της Λυκόβρυσης, καθώς και οι ήπιες παρεμβάσεις στα δάση της πόλης. Τέλος, πρόσθεσε πως η παράταξη έχει «αναπτύξει ένα σχέδιο για Δήμο καθαρό 365 ημέρες το χρόνο με συνεχή αύξηση του ποσοστού των ανακυκλώσιμων απορριμάτων».

Από την ΕΚΦΡΑΣΗ που κυκλοφορεί (2/10).

Επικαιρότητα

Πραγματοποιήθηκε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η διανομή τροφίμων για τον Φεβρουάριο 2026

Πραγματοποιήθηκε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του για τον Φεβρουάριο 2026. Συνολικά, από τη δράση ωφελήθηκαν 85 οικογένειες δημοτών

Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: 8.000 νεκροί μετανάστες το 2025 - Απαραίτητες οι ασφαλείς διαδρομές

Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: 8.000 νεκροί μετανάστες το 2025 – Απαραίτητες οι ασφαλείς διαδρομές

Τουλάχιστον 8.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν ή χάθηκαν σε επικίνδυνες μεταναστευτικές διαδρομές το 2025, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Ωστόσο, η υπηρεσία