Παρουσίαση χορών από το Κέντρο Μελέτης Χορού του Δήμου Βύρωνα - EKFRASI.net

Παρουσίαση χορών από το Κέντρο Μελέτης Χορού του Δήμου Βύρωνα

Με τον γενικότερο τίτλο “Συνδεόμαστε μέσα από τον χορό”, το Κέντρο Μελέτης Χορού Ι. και Ρ. Ντάνκαν του Δήμου Βύρωνα και μέλη της ομάδας «Dances We Dance»  της Francesca Todesco θα παρουσιάσουν κινητικά μοτίβα και χορούς βασισμένα στις αρχές και τη φιλοσοφία της Ισιδώρας Ντάνκαν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου 2024, στις 7.30′ μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα του Ντάνκαν (Χρυσάφης 34 και Δικαιάρχου).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου Βύρωνα έχει ως εξής:

Το Σάββατο 13 Απριλίου στις 19:30′, μαθητές του Κέντρου Μελέτης Χορού Ι. & Ρ. Ντάνκαν του Δήμου Βύρωνα και μέλη της ομάδας «Dances We Dance»  της Francesca Todesco, θα παρουσιάσουν στη μεγάλη αίθουσα του Ντάνκαν (Χρυσάφης 34 & Δικαιάρχου) κινητικά μοτίβα και χορούς βασισμένα στις αρχές και τη φιλοσοφία της Ισιδώρας Ντάνκαν.

Η Francesca Todesco αναγνωρισμένη χορεύτρια, παιδαγωγός και χορογράφος με εξειδίκευση στο έργο της Ισιδώρας Ντάνκαν, βρίσκεται για δεύτερη φορά προσκεκλημένη μας, για σειρά εργαστηρίων και δράσεων με τη συμμετοχή μαθητών μας και μελών της ομάδας της.

Η Francesca Todesco είναι Καλλιτεχνική Διευθύντρια της ομάδας «Dances We Dance» στη Νέα Υόρκη που εξερευνά το ρεπερτόριο και την κληρονομιά της Isadora Duncan.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Επικαιρότητα

Η σύμβαση με τη Chevron υπονομεύει κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας – Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ με πρωτοβουλία της Ρ. Δούρου

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εξωτερικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ με πρωτοβουλία της Ρ. Δούρου με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Γατογιατρός” στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας

Το παιδικό βιβλίο της Μαρίας Σαμψωνάκη, “Ο Γατογιατρός”, από τις Εκδόσεις “Διάνοια” παρουσιάζεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Η εκδήλωση θα λάβει