Παρούσα η «Δήμος Μπροστά+» στο πασχαλινό bazaar των παιδικών σταθμών

Από το γραφείο τύπου της «Δήμος Μπροστά+» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Με πολλά χαμόγελα και ευχές για την εορταστική περίοδο του Πάσχα, συμμετείχαμε στο καθιερωμένο πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου Γονέων των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου μας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και η Σοφία Γουναροπούλου παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, όπου είχαν την ευκαισία να συγχαρούν τους οργανωτές για την προσπάθεια και το έργο που γίνεται.

Αμέσως μετά, ο Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Είναι μια όμορφη γιορτή που κάθε χρόνο αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Δήμο. Για μια ακόμα φορά γεμίσαμε χρώματα, χαμόγελα και αισιοδοξία που, ειδικά τις μέρες αυτές, είναι πάντα σημαντικές. Θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων για την σημερινή δράση, αλλά, κυρίως στην διευθύντρια των παιδικών σταθμών του Δήμου μας, Σταυρούλα Βαρδάκου για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται για τα παιδιά μας. Και, βεβαίως, συγχαρητήρια στον πρόεδρο του ΚΟΙΠΑΠ, Παναγιώτη Μπόλλα για την σημαντική στήριξη στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας. Τα παιδιά μας είναι πάντα σε προτεραιότητα. Είμαστε στο πλευρό των παιδικών σταθμών και στηρίζουμε κάθε ανάγκη τους».