Παράταση παραστάσεων για τα “Τα Ραδίκια ανάποδα”

Παράταση παραστάσεων για την ανατρεπτική κωμωδία “Τα Ραδίκια ανάποδα” του Γιώργου Γαλίτη. Έτσι, οι νέες παραστάσεις μετά το Πάσχα ξεκινούν από το Σάββατο 11 Μαΐου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.15′ μ.μ. και τις Κυριακές στις 8.15′ μ.μ. μέχρι και την Κυριακή 26 Μαΐου.

Ο ξεκαρδιστικός μονόλογος του Γιώργου Γαλίτη, δεν λέει να μας αφήσει χρόνους, να μείνει στον τόπο και να τινάξει τα πέταλα. Τώρα πια δεν τον πάνε τέσσερις αλλά δέκα! Δέκα  χρόνια επικηδείας, δέκατη φορά θανατερά! 

Γι’ αυτό ήρθε η ώρα σας να δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα», εν τόπω χλοερώ και αναψύξεως, στο  Θέατρο Αργώ, όπου οι παραστάσεις παρατείνονται λόγω μεγάλης επιτυχίας και μετά το Πάσχα από το Σάββατο 11 Μαΐου καικάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέχρι την Κυριακή 26 Μαΐου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Πρόκειται για την πιο μαύρη, άραχλη, σπαραξικάρδια, ξεκαρδιστική και selfie παράσταση για τσέμπαλο, φαγκότο, φέρετρο και οστεοφυλάκιο.

Ένα one dead man show, ένας black total κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικούς επικήδειους που και νεκρούς ανασταίνουν!

Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται, μα και τους υποδύεται, ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης, ενώ σκηνοθετεί, με σπαραγμό ψυχής, πλερέζα και δάκρυα στα μάτια, ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα» και ελπίζουμε να κλάψετε (απ’ τα γέλια). 
Μια παράσταση που θα ζείτε για να τη θυμόσαστε.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Ερμηνεία: Γιώργος Γαλίτης

Κείμενο: Γιώργος Γαλίτης

Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Σκηνογραφία: Γιώργος Γαλίτης

Μουσική: Τόλης Κετσελίδης

Γραφιστική Επιμέλεια: Playwalk

Διαχείριση Social Media: Γιάννης Βαλτινός  

Επικοινωνία: Αντώνης Κοκολάκης

Εταιρεία Παραγωγής: Non Grata Productions 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

(από Σάββατο 11 Μαΐου μέχρι Κυριακή 26 Μαΐου)

Παρασκευή 21:15′

Σάββατο 21:15′

και Κυριακή 20:15′

Προπώληση VIVA/MORE:

https://www.more.com/theater/ta-radikia-anapoda-tou-giorgou-galiti

Διάρκεια: 60 λεπτά