Παράταση μεν, αλλά μόνο για ενάμιση μήνα δόθηκε στους πολίτες του Δήμου Μεγαρέων για τους δασικούς χάρτες

|||

|||

  Ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Κώστας Σκρέκας ικανοποίησε μερικώς το αίτημα του Δημάρχου Μεγαρέων και έδωσε για τους Δασικούς Χάρτες παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022. Να σημειώσουμε ότι με επιστολή που είχε αποστείλει ο Γρ. Σταμούλης, ζητούσε την παράταση της διορίας υποβολής αντιρρήσεων και ενστάσεων για τους δασικούς χάρτες μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2022 (δείτε σχετικό άρθρο εδώ ) – Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου

 

      Από το γραφείο τύπου του Δήμου Μεγαρέων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 

     Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης, με σχετικό έγγραφό του (αριθμ.Πρωτ: 7869/16.5.22) προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, με κοινοποίηση στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη, στον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, στον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλο και στους Βουλευτές της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής ζήτησε να δοθεί παράταση έξι (6) μηνών δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2022 για υποβολή αντιρρήσεων με σχετικές ενστάσεις στο Κτηματολόγιο για τους Δασικούς χάρτες γιατί υπήρχε πραγματική ανάγκη αφού πολλοί ήταν οι συμπολίτες οι οποίοι έπρεπε να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ο χρόνος ήταν λίγος.

 

    Έτσι λοιπόν ο Υπουργός λαμβάνοντας υπόψη το αίτημα του Δημάρχου έδωσε με σχετική απόφασή του ΠΑΡΑΤΑΣΗ μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022.

 

     Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε: « Ευχαριστώ τον Υπουργό που ικανοποίησε εν μέρει το αίτημα του Δήμου και έδωσε παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου.

 

     Ευελπιστώ πως οι συμπολίτες με αρκετή προσπάθεια θα καταφέρουν, μέχρι τότε, να επιλύσουν τα σχετικά προβλήματά τους.»