Παράσταση για τους εκπαιδευτικούς

Το τμήμα Παιδείας Νέας Γενιάς και Δια βίου Μάθησης, θέλοντας να τιμήσει το έργο όλων των εκπαιδευτικών του δήμου μας και μεαφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση “Τούμπα στα πλακάκια”, σε σκηνοθεσία Κώστα Γάκη και Νατάσας – Φαίης Κοσμίδου, που είναι βασισμένη στην ομότιτλη συλλογή διηγημάτων της Δέσποινας Σιμάκη.

Η παράσταση θα γίνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στις 7.30 μ.μ. στο Δημοτικό κινηματογράφο “Νέα Ελβετία” (Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας) και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το έργο πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις που αναπτύσσονται σε έναν ιδιαίτερο χώρο, ένα σπίτι φιλοξενίας παιδιών. Η πολυπλοκότητά τους, η μοναδικότητα, η δύναμη της ψυχική σύνδεσης, η αντοχή και ο πόνος, η αγάπη, το πλησίασμα των ανθρώπων σε ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις, η συντριβή αλλά και η αναγέννησή τους μέσα από αυτές. Μια παράσταση που αναδεικνύει βαθιά συναισθήματα και έναν αλλιώτικο τρόπο κατανόησης και ερμηνείας κοινωνικών συμπεριφορών.

Συντελεστές τη παράστασης

Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης, Νατάσα – Φαίη Κοσμίδου

Μουσική: Κώστας Γάκης

Παίζουν: Μυρσίνη Βουρλιώτη, Εύη Γούσια, Κωνσταντίνος Καρτσακάλης, Σίλια Καρφοπούλου, Νατάσα – Φαίη Κοσμίδου, Λένα Μαραγκουδάκη, Αλέξης Μαρινέλης, Άννυ Παντελή, Αλκμήνη Πασταλαντζή, Σέβη Τριανταφύλλη