Παραιτήθηκε από το ΔΣ ο Γιάννης Ιωαννίδης

Όπως είναι γνωστό στην πολιτική “πιάτσα” του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο Γιάννης Ιωαννίδης στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με το Γρηγόρη Λέων.

Αυτό επισημοποιήθηκε με ανακοίνωσή του και με ταυτόχρονη παραίτηση από το δημοτικό συμβούλιο, παραχωρώντας την έδρα στην παράταξη με την οποία εκλέχτηκε! Πρόκειται για τις ελάχιστες περιπτώσεις που κάποιος παραιτείται οικειοθελώς όταν αλλάζει τοποθέτηση στα πολιτικά πράγματα και το γεγονός αυτό σαφώς τιμά το Γιάννη Ιωαννίδη!

Η επιστολή της παραίτησης:

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να θέσω την παραίτησή μου από δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πευκης.

Επειδή θα συμμετέχω σε έναν άλλο συνδυασμό στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θεωρώ πιο έντιμο και σωστό να παραχωρήσω την έδρα στον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχθηκα.

Ταυτόχρονα θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με στήριξαν, στον Ιορδάνη Βογιατζόγλου κα στον Κώστα Μπελεχρή γαι την άριστη συνεργασία και κυρίως στον Μάριο Ψυχάλη για την μεγάλη υποστήριξή του.

Καλή επιτυχία εύχομαι στον συνδυασμό ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ +.

Τέλος θα ήθελα να τονίσω οτι θα χαρώ πολύ να συνεχίσει στη θέση μου, η Νίκη Δουκα, ανιψιά της Μαρίας Δούκα, μιας αγωνίστριας της ζωής που έφυγε από κοντά μας και με στήριξε πάρα πολύ. Πιστεύω οτι θα χαμογελάσει από εκεί ψηλά.

Ιωαννίδης Ιωαννης
Μαιευτήρας Γυναικολόγος