Παραδίδουμε γεμάτα ταμεία και μηδέν χρέος, δηλώνει ο απερχόμενος Δήμαρχος Παλλήνης

Με γεμάτα ταμεία και μηδενικό χρέος παραδίδει τον Δήμο Παλλήνης ο απερχόμενος Δήμαρχος, Θανάσης Ζούτσος, σύμφωνα με δήλωση του. Ο Θανάσης Ζούτσος επικαλείται τα επίσημα στοιχεία του ΥΠ.ΕΣ., σύμφωνα με τα οποία, ο Δήμος Παλλήνης έχει ταμειακά διαθέσιμα ύψους 12.697.004 ευρώ και μηδενικές δανειακές υποχρεώσεις.

Αναλυτικά, η δήλωση του απερχόμενου Δημάρχου Παλλήνης σχετικά με το Ταμείο και τις μηδενικές δανειακές υποχρεώσεις του Δήμου, έχει ως εξής:

Ταμειακά διαθέσιμα ύψους 12.697.004 ευρώ και μηδενικές δανειακές υποχρεώσεις έχει ο Δήμος Παλλήνης, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών (Δείτε εδώ).

Διαβάστε κι αυτό

Με αφορμή αυτό, ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος προέβη στην εξής δήλωση:

«Παραδίδουμε τον Δήμο Παλλήνης με γεμάτα ταμεία και μηδέν χρέος.

Αυτό επιβεβαιώνουν τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, αποδεικνύοντας την αλήθεια όσων είπαμε στην προεκλογική περίοδο.

Ο Δήμος Παλλήνης έχει αποθεματικό πάνω από 12.697.004 ευρώ και μηδέν δανειακές υποχρεώσεις.

Ασκήσαμε χρηστή διοίκηση, σεβόμενοι απολύτως το δημόσιο χρήμα και χωρίς να υποθηκεύσουμε με δάνεια το μέλλον του τόπου μας.

Δεν ρισκάραμε το αύριο των παιδιών μας, για να έχουμε πολιτικά ή προσωπικά οφέλη.

Η νέα Διοίκηση θα έχει στα χέρια της έναν Δήμο με υψηλό ταμειακό απόθεμα και υγιή οικονομικά μαζί με μια παρακαταθήκη δεκάδων έργων που ήδη εκτελούνται ή ξεκινά η εκτέλεση τους.

Ευχόμαστε ο Δήμος Παλλήνης να παραμείνει οικονομικά υγιής».