“Πανωλεθρία” για τον απόντα Γ. Βούρο.

|||

|||

..
..
..

Απόφαση “καταπέλτης” του Δημοτικού Συμβουλίου για το διαγωνισμό των LED – Διαφοροποίηση και “καρφιά” από τέσσερις δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης.

Ακυβέρνητο καράβι που βουλιάζει” θύμιζε χτες η δημοτική ομάδα του απόντα Γιάννη Βούρου. Τα επιχειρήματα της διοίκησης δεν έπεισαν το Δημοτικό Συμβούλιο, τα μέλη του οποίου υιοθέτησαν το ψήφισμα – απόφαση της αντιπολίτευσης. Η απόφαση ζητά την προμήθεια των υλικών για τον ηλεκτροφωτισμό και την τοποθέτηση τους από το τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.

Οι τοποθετήσεις των αντιδημάρχων δεν έπεισαν ούτε τους τέσσερις δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής, οι οποίοι εξέφρασαν ξανά τις διαφωνίες τους με τη διαδικασία του διαγωνισμού για τα LED. Πρόκειται για τους Λ. Γεωργαμλή, Σ. Γραμμένο, Α. Παπακώστα, Γ. Καραβία. Μάλιστα, όλοι τους κατήγγειλαν πως ο Δήμαρχος τους έκρυβε την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για ένα μήνα. Συγκεκριμένα ο κ. Γραμμένος ανέγνωσε και προσωπικά του μηνύματα με τον κ. Βούρο, από τα οποία έγινε ακόμη πιο ξεκάθαρη η ρήξη εντός της δημοτικής ομάδας.

Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στάθηκαν τόσο στα ζητήματα νομιμότητας όσο και στις πολιτικές ευθύνες της διοίκησης. Όλοι ξεκαθάρισαν ότι είναι απαραίτητη η αλλαγή του ηλεκτροφωτισμού, τόνισαν, όμως, ότι ο διαγωνισμός είναι “φωτογραφικός” και πως δεν πρόκειται μια τέτοια διαδικασία να προχωρήσει εκ νέου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ στην ΕΚΦΡΑΣΗ με αποσπάσματα από τη συνεδρίαση.

Δείτε ακόμα: 
Πρώτη στην ανεργία των νέων η Ελλάδα – “Βζιιν” φωνάζουν οι χρήστες του Twitter