“Πανιωνικός Συνδυασμός” για τον Ιωνικό Σύνδεσμο

Από τις δράσεις του Ιωνικού Συνδέσμου

Αυτή είναι η ονομασία του ενός συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές στον Ιωνικό Σύνδεσμο.

..

Ανακοίνωση του Χρήστου Κανλή, ενός εκ των υποψηφίων

..

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου ο μεγάλος και ιστορικός πολιτιστικός σύλλογος “Ιωνικός Σύνδεσμος”  (Ι.Σ.) πραγματοποιεί εκλογές (τετραήμερες) για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου ενώ έχει συμπληρώσει τα 72 χρόνια λειτουργίας του.

..

Συμμετέχω και σε αυτή την εκλογική διαδικασία με τον “Πανιωνικό Συνδυασμό” σε κοινή προσπάθεια μαζί με αξιόλογους ανθρώπους για τη γιγάντωση του “Ιωνικού Συνδέσμου” μέσα από τις προτάσεις μας για τον Πολιτισμό και την Τέχνη. 

..

Οι πολιτιστικές μας παρεμβάσεις χρησιμοποιούν το όχημα του πολιτισμού και δίνουν το στίγμα μας για τη σύγχρονη κοινωνία των ανθρώπων με προβληματισμό για τις κοινωνικές και πολιτικές  συνθήκες, την ανάγκη για Ειρήνη, Δικαιοσύνη, το Σεβασμό των Δικαιώματα  ανθρώπων κάθε φύλλου, θρησκεύματος και εθνικότητας και τη Μνήμη στην Παράδοση. 

..

Λέξεις, έννοιες  όπως Ειρήνη, Ενότητα, Αλληλεγγύη, Ανθρωπιά παρουσιάζονται και  μεταφράζονται μέσα από παιδικές θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, κατασκευές παιδικών παιχνιδιών,  μέσα από τον χορό, από μαθήματα φωτογραφίας, από σύγχρονη τέχνη,  από βραδιές ποίησης και μέσα από το ταξίδι στη Μικρασιατική Παράδοση της Νέας Ιωνίας.

..

Το ψηφοδέλτιο μας “Πανιωνικός Συνδυασμός” μαζί με τους Όλγα Ακιανίδου,  Δέσποινα Γεωργαντζή, Νικόλαο Κοκκινάκη,  Γιάννη Κοντίτση, Βασιλική Μελέτη, Άγγελο Νικολόπουλο, Φωτεινή  Παπαδοπούλου, Φωτεινή  Ρόδη, Αγγελική Σαρηγιάννη, Κωνσταντίνο Στούπη, Σοφία Τζώρτζου, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του  Ι.Σ. αναδεικνύοντας τον ως ένα σταθερό πολιτιστικό σημείο αναφοράς για όλη τη Βόρεια Αθήνα και τη Νέα Ιωνία.

..

Ο συνδυασμός μας μαζί με πολλούς συνοδοιπόρους που φυσικά δεν βρίσκονται όλοι στο ψηφοδέλτιο μας, πέτυχε τα τελευταία χρόνια να ανοίξει τις πόρτες του Ι.Σ. σε πλήθος νέου κόσμου. 

..

Πολλές επιτυχημένες σε περιεχόμενο και παρουσίαση παρεμβάσεις και νέα τμήματα δίνουν χώρο και χρόνο έκφρασης στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου κάθε μέρα στο κτίριο της Λ. Ηρακλείου 251.

Λειτουργούν:

-Φωτογραφική Ομάδα

-Παιδική Θεατρική Ομάδα

-Νεανική Ορχήστρα

-Συμφωνική του Ι.Σ.

-Χορωδία

-Κατασκευή Μπατίκ

-Τμήματα Χορού (Παραδοσιακοί και Latin)

-Παιδικό Τμήμα Χορού (Παραδοσιακοί και Latin)

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στηρίζουμε τον Πανιωνικό Συνδυασμό στις εκλογές του Ιωνικού Συνδέσμου.

Ο “Ιωνικός” μας έχει ανοίξει τα φτερά του.

Να ταξιδέψουμε μαζί στην Ελπίδα που φέρνει ο Πολιτισμός και η Συμμετοχή.