Πανεκπαιδευτική συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τις συγχωνεύσεις - EKFRASI.net

Πανεκπαιδευτική συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τις συγχωνεύσεις

34 Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. και ΕΛΜΕ αποφάσισαν τη διοργάνωση πανεκπαιδευτικής συγκέντρωσης για τις συγχωνεύσεις στα σχολεία την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 18.30 στο Σύνταγμα.

«Συνεχίζουμε αποφασιστικά την πάλη κατά της αξιολόγησης για μια χρονιά αποφασιστικού αγώνα και νίκης», διαμηνύουν 34 πρωτοβάθμια σωματεία εκπαιδευτικών μετά από μαζική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 10/9.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, παλεύουν για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου και της εργασίας, για να ζήσουμε αλλιώς, με αυξήσεις μισθών και συντάξεων, για δημόσια αγαθά σε υγεία, παιδεία, ασφάλιση και δικαιώματα.

Καλούν «τώρα σε απεργιακή απάντηση στο σφαγείο των συμπτύξεων, τον αυταρχισμό, την καταστολή και τις απειλές του υπουργείου και της κυβέρνησης, όλοι/ες στις γενικές συνελεύσεις».

Επικαιρότητα

“Καίνε” τον Νετανιάχου στην Ισπανία!

Οι απειλητικές δηλώσεις του πρωθυπουργού του σιωναζιστικού Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατά της Ισπανίας για τη σταθερή στάση της απέναντι στον πόλεμο “απαντήθηκε” με το “κάψιμο

Η νησίδα της αμαρτίας (video)

Η διάσημη πια νησίδα Τατοϊου και Μπιζανίου που αποτελεί κίνδυνο για τους διερχόμενους. Παρήλθε ήδη η ώρα της απομάκρυνσής της! Η παράλογη αυτή δημιουργία ωθεί