Παλλήνη : Συνάντηση του δημάρχου με τον Θ. Πελαγίδη

ΠΑΛΛΗΝΗ

.

Με τον υπουργό οικονομικών Θεόδωρο Πελαγίδη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος .Συζητήθηκε το αναπτυξιακό έργο του Δήμου Παλλήνης.Ακολουθεί το δελτίο τύπου του δήμου:

.

Το Δημαρχείο Παλλήνης επισκέφτηκε την Τρίτη 20 Ιουνίου, ο Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Πελαγίδη, ο οποίος είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο.
.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος ανέλυσε πλήρως το αναπτυξιακό έργο του Δήμου Παλλήνης, για το οποίο ο Υπουργός, ως κάτοικος της περιοχής, δήλωσε ενήμερος και ικανοποιημένος.

.

.

Ο υπουργός υπογράμμισε ότι ζει σε έναν Δήμο που τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ριζικά, μέσα από την υλοποίηση σημαντικών, δημοτικών έργων. Πρόσθεσε ότι με την ολοκλήρωση των υποδομών που εκτελούνται αυτή τη στιγμή και όσων έχουν προγραμματιστεί, η ποιότητα ζωής στον Δήμος Παλλήνης θα γίνει ακόμα καλύτερη.

.

Επιπλέον, εξήρε το υψηλό επίπεδο των πολιτιστικών και αθλητικών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Δήμου, τα οποία, όπως είπε, εμπιστεύεται απόλυτα για τα παιδιά του που συμμετέχουν σε προγράμματα κιθάρας, καλλιτεχνικών εργαστηρίων, κολύμβησης και ποδοσφαίρου, ενώ συνεχάρη τους εργαζόμενους για την ποιότητα της εξυπηρέτησης προς τους πολίτες.