Παιδική θεατρική παράσταση από τον Σύλλογο “Ανοιχτή Αγκαλιά” - EKFRASI.net

Παιδική θεατρική παράσταση από τον Σύλλογο “Ανοιχτή Αγκαλιά”

Παιδική θεατρική παράσταση για την αποδοχή και τον σεβασμό των ΑμεΑ πραγματοποιείται από τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Α.ΜΕ.Α η “ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ”. Η παράσταση με τίτλο “Όσα φέρνει ο άνεμος” τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025 στις 11.00′ π.μ. στο πρώην 3ο ΓΕΛ – Αίθουσα Μίλτος Κουντουράς (Θεσσαλονίκης 40 Νέα Φιλαδέλφεια).

Αναλυτική, η ανακοίνωση – πρόσκληση έχει ως εξής:

Την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025 στις 11′.00 π.μ. στο πρώην 3ο ΓΕΛ – Αίθουσα Μίλτος Κουντουράς (Θεσσαλονίκης 40 Νέα Φιλαδέλφεια), ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Α.ΜΕ.Α η “ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ”, υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση “Όσα φέρνει ο άνεμος”, για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με θέμα την κατανόηση, την αποδοχή και τον σεβασμό της διαφορετικότητας των ατόμων με αναπηρία στο σχολικό και όχι μόνο περιβάλλον.

Είσοδος Ελεύθερη.

Επικαιρότητα

Φοροτεχνικοί (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.): Η τεχνολογία αντί να λύνει προβλήματα δημιουργεί μια τεράστια γραφειοκρατία (video)

“Φοβόμαστε σε κάθε βήμα της δουλειάς μας, επειδή υπάρχουν τεράστια πρόστιμα για παραλείψεις που δεν έχουν καμία συνέπεια στα δημόσια έσοδα” ανέφεραν οι εκπρόσωποι της