Παιδικές χορωδίες έψαλλαν τα Κάλαντα των Θεοφανίων στον Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη

Παιδικές χορωδίες επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Λυκόβρυσης – Πεύκης την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 και έψαλλαν τα Κάλαντα των Θεοφανίων στον Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μελωδικές παιδικές φωνές, χαμόγελο και ευχές γέμισαν την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, το πρωί της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου 2024, παραμονής των Θεοφανείων.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης και μέλη του σώματος υποδέχθηκαν και άκουσαν τα Κάλαντα από την Παιδική Νεανική Γυναικεία χορωδία της Νέας Ιωνίας και την παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής, τις οποίες συνόδευε η Μαέστρος τους κα Εύη Χλωρου.

Παρόντες ήταν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Εμμανουέλα Γεωργακοπούλου, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Χαράλαμπος Καρανάσος, Γιάννης Μέγας, Παναγιώτης Μπόλλας και Κώστας Σωτηρίου, καθώς επίσης και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενωμένοι για την Λυκόβρυση – Πεύκη», Μαρίνα Πατούλη.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Είναι πάντα υπέροχο να πλημμυρίζουμε από παιδικές φωνές και να ακούμε τα παραδοσιακά κάλαντα της πατρίδας μας. Η νέα γενιά μας δείχνει το δρόμο και μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία να ονειρευόμαστε μαζί τους. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την εξαιρετική τους προσπάθεια. Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και καλή Φώτιση σε όλους!»