Παιδεία Plus: Τα «Επαγγέλματα του 2030»

|||

|||

..
..
..

Το φροντιστήριο Παιδεία Plus, σε συνεργασία με την «Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας», στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους μαθητές και τους γονείς του σε σχέση με τον επαγγελματικό προσανατολισμό διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Επαγγέλματα του 2030», την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί στο συνεδριακό κέντρο Μεταμόρφωσης. Η είσοδος είναι ελεύθερη και αφορά όλους τους μαθητές.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

 

· Συμπεριφορές ανθρώπων που πετυχαίνουν

· Στοχοθεσία – Διαχείριση χρόνου

· Πώς θα πάρω τη σωστή απόφαση

· Αναλυτική παρουσίαση τμημάτων

· Εναλλακτικές καριέρες

· Νέα δεδομένα στην εκπαίδευση

· Παγίδες στο μηχανογραφικό

· Πώς μπορώ να βελτιωθώ μέσα στο Πανεπιστήμιο

· Soft Skills και αγορά εργασίας

· Επαγγέλματα του 2030

 

Στόχος της εκδήλωσης η αναλυτική πληροφόρηση για όλα τα τμήματα των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων της χώρας και την παροχή συμβουλών για τη σωστή πλοήγηση των μαθητών στο πολύπλοκο σύστημα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Θοδωρής Θεοτόκης, Σύμβουλος Σπουδών και μέλος της επιστημονικής και συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «ΠΑΜΕ.. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ».

Η εταιρεία Orientum, από το 2004 δραστηριοποιείται στον τομέα τους Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας και βοηθάει κάθε χρόνο πάνω από 2.000 μαθητές και φοιτητές να επιλέξουν σωστά τις σπουδές τους και το επάγγελμά τους, στηρίζοντας τη δουλειά της στην προσωπική ενασχόληση με τον κάθε νέο, στην χρήση έγκυρων επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων και στη σωστή πληροφόρηση.

Δείτε ακόμα: Κλομπ και χειροπέδες θα έχει η δημοτική αστυνομία!