Π.Μανούρης: Συμφωνούμε στα θέματα που θέτει η “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”

Τη συμφωνία του με τις παρατηρήσεις που θέτει η ανακοίνωση της παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” διατυπώνει ο Παναγιώτης Μανούρης – Η πολιτική της διαίρεσης, του διχασμού, της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς και της κατάργησης της Δημοκρατίας που ακολούθησε η σημερινή δημοτική αρχή Θωμαΐδου οδήγησε σε συγκλίσεις Παρατάξεις και ανθρώπους που στο παρελθόν θα φάνταζαν αδύνατες.Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της “Δημιουργία Αλληλεγγύη”

Από το γραφείο τύπου της Δημοτικής Παράταξης “Δημιουργία – Αλληλεγγύη” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – δήλωση του επικεφαλής και υποψηφίου Δημάρχου Ν. Ιωνίας, Παναγιώτη Μανούρη:

Η ανακοίνωση της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ για τη Νέα Ιωνία», είναι μία άκρως πολιτική και ταυτόχρονα τεχνοκρατική προσέγγιση των προβλημάτων που ταλανίζουν την πόλη μας.

Συμφωνούμε στα ζητήματα που θεωρεί απαραίτητα για μία επανεκκίνηση της πόλης μας.

Δεσμευόμαστε ότι σε επίπεδο Δημοκρατίας τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο όσο και οι σχέσεις μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων και των συναδέλφων Συμβούλων των θα επανέλθουν στην κατάσταση όπου με πολιτικό πολιτισμό και πολιτικά επιχειρήματα ο διάλογος θα έχει τον πρώτο ρόλο .

Διαφάνεια και φυσικά όχι μυστικές συναντήσεις και κρυφές προθέσεις και αποφάσεις. Συμφωνούμε απόλυτα για την επανεκκίνηση των μεγάλων έργων και θεωρούμε ότι είναι απόλυτη προτεραιότητα. Το ίδιο και για τα μικρότερα που έχουν διακοπεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Θα διεκδικήσουμε και θα ζητήσουμε την στήριξη απ’ όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις στην απόκτηση χώρων για εκπαίδευση, αναψυχή αθλητισμό και πολιτισμό.

Συντασσόμαστε στην προσπάθεια να στηρίξουμε τον Ιωνιωτικο λαό, τους ανέργους, τους εργαζόμενους, τους ηλικιωμένους, τους επαγγελματίες, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από λάθος πολιτικές και να στηρίξουμε ως τοπικό κοινωνικό κράτος με ένα δείκτη ουσιαστικής κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης τους συμπολίτες μας.

Είναι βέβαιο επίσης ότι απαιτείται η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε είτε με προσλήψεις πιέζοντας είτε με μετατάξεις. Σε κάθε περίπτωση χρειαζόμαστε μόνιμους υπαλλήλους για να ανταποκριθούν σε αυτές τις διαδικασίες.

Τέλος δεσμευόμαστε ότι με την βοήθεια των επικεφαλής των παρατάξεων και μέσα από αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα πιέσουμε το κεντρικό κράτος να έχουμε αυτά που μας αναλογούν ως Δήμος. Σε αυτή την αγωνιστική δράση θα είμαστε όλοι μαζί και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο από κοινού προκειμένου να διασφαλίσουμε όσα ζητάμε από το Κεντρικό Κράτος, το Υπουργείο Εσωτερικών , ή την Περιφέρεια.

Για την Παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης