Π. Μανούρης: Να τα βάλεις με τον εαυτό σου!

Όρθιος διαμαρτύρεται ο Θ. Αποστολόπουλος

«Γης μαδιάμ» για λίγη ώρα το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Ιωνίας μετά από την επίθεση του Θανάση Αποστολόπουλου στον Δήμαρχο Παναγιώτη Μανούρη και στην αντιδήμαρχο Βέτα Γεωργιάδου.

Ο κ. Αποστολόπουλος νομίζοντας ότι βρήκε ευκαιρία να ασκήσει δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή για τις επιτροπές πολιτισμού, χαρακτήρισε την εισήγηση ως «γελοιότητα». «Έχετε το θράσος να διατυπώνετε τέτοια γελοιότητα», είπε χαρακτηριστικά, επιτιθέμενος στη συνέχεια στον πρόεδρο του ΔΣ που τον διέκοψε.

«Αντί να βαράτε παλαμάκια όλη την ώρα κλείστε και κανένα ραντεβού μαζί τους»

Σε αρμονία με τη γενικότερη ταραχή της παράταξης Θωμαΐδου, δεν υπολόγισε όμως ότι η λειτουργία τους καθορίζεται από το υπουργείο Εσωτερικών, έχοντας ενσωματώσει τις αλλαγές που ψήφισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

..

Έτσι ο κ. Μανούρης του είπε πως είναι σωστή η κριτική του αλλά δεν αφορά τη δημοτική αρχή. «Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού με την κα Κεραμέως ή τον προκάτοχο της που έφτιαξε αυτόν τον ωραίο νόμο και να τους τα πείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

..

Έπειτα ο Θ. Αποστολόπουλος ήρθε σε αντιπαράθεση και με τον Σ. Σκευοφύλακα, (και ενώ για τη συμπεριφορά του διαμαρτύροταν και άλλοι σύμβουλοι) ο οποίος παρενέβη διαμαρτυρόμενος για τις προσβολές προς την Βέτα Γεωργιάδου. «Απευθύνθηκα εγώ σε σένα ρε;» του είπε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη Προοπτικής». Ακόμα και ο Β. Χριστοδούλου μετά από αυτό του ζήτησε να ηρεμήσει και στη συνέχεια αποχώρησε από τη συνεδρίαση.