Π. Μανούρης: Από το ’19 έως το ’23 η ΕΡΙΟΤΕΚ έπρεπε να έχει περάσει στον Δήμο - EKFRASI.net

Π. Μανούρης: Από το ’19 έως το ’23 η ΕΡΙΟΤΕΚ έπρεπε να έχει περάσει στον Δήμο

Π. Μανούρης: Όλες οι ομάδες θα καλύπτονται - Σχεδιάζουμε τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου (vid)

Αναλυτική παρουσίαση από το Δήμαρχο Ν. Ιωνίας Π. Μανούρη στο δημοτικό συμβούλιο του θέματος της απαλλοτρίωσης της ΕΡΙΟΤΕΚ.

..

Χαρακτηριστικό το ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητά υπάρχουν χρήματα στον κωδικό για την απαλλοτρίωση (δηλαδή να υπάρχει η προέγκριση του δανείου) ενώ το Παρακαταθηκών ζητά να έχει οριστεί τιμή μονάδας με δικαστική απόφαση για να προεγκριθεί το δάνειο!

Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;

Στην παρουσίαση του θέματος ανδεικνύονται οι βαριές ευθύνες της διοίκησης Θωμαϊδου η οποία άφησε να περάσει ο χρόνος, επ’ ωφελεία των ιδιοκτητών ως αντικειμενική εξέλιξη.

“Το 2019 η απαλλοτρίωση υπήρχε, έπρεπε μόνο να βγάλουμε τιμή μονάδος και στη συνέχεια το δάνειο, αφού δεν θα υπήρχε το πρόσκομμα του Παρακαταθηκών” αναφέρει χαρακτηριστικά.

..

– Πλέον η ελπίδα μας είναι το ΣτΕ και η ενίσχυση των επιχειρημάτων μας ενόψει του δικαστηρίου.

– Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με την απαλλοτρίωση του 2009. Την προηγούμενη πενταετία ήταν χρυσή ευκαιρία για να προχωρήσουμε.

– Μπλοκάρεται έτσι η προσπάθεια να πάρουμε τον χώρο.

Επικαιρότητα

Π. Μανούρης: Κάποιοι στην αντιπολίτευση θέλουν να κάνουν τους “φιλεργατικούς” με τις δικές μας “πλάτες”

Συνέντευξη στον 94FM στην εκομπή Δημοτικές Διαπλοκές έδωσε ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης για τη χθεσινή διακοπή του δημοτικού συμβουλίου στη συζήτηση για την

Έκτακτο συμβούλιο για τα τέλη ταφής ζητά το «Φυσάει Κόντρα»

Για τις εξελίξεις στο “Φυσάει Κόντρα”

Προχωράει η κόντρα στη δημοτική παράταξη “Φυσάει Κόντρα”, με την ανακοίνωση του τμήματος του “Φυσάει Κόντρα” που διέγραψε τη δημοτική σύμβουλο Λίνα Πέτοβιτς και ζητά