Π. Ιωάννου: Να αναλάβει ο Δήμος τα έξοδα μετάβασης των δημοτών για μπάνια

Από το γραφείο του υποψηφίου Δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Παναγιώτη Ιωάννου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Παραδοσιακά ο Αύγουστος είναι ο μήνας των καλοκαιρινών διακοπών και των ημερών- έστω και λίγων- για χαλάρωση και «φόρτιση των μπαταριών» ενόψει του φθινοπώρου.

Παρόλα αυτά οι υψηλές τιμές στον τουρισμό και στην καθημερινότητα (ακτοπλοϊκά, ξενοδοχεία, διατροφή) καθιστούν για πολλούς συμπολίτες μας σχεδόν απαγορευτικό αυτό το ενδεχόμενο.

Και μέσα σε όλα αυτά η δημοτική Αρχή είναι απούσα, αρνούμενη να κατανοήσει τις ανάγκες που υπάρχουν στην κοινωνία, προφανώς γιατί ποτέ δεν αποτέλεσε κομμάτι της. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αναφερόμαστε στην «πεισματική» άρνησή της να διοργανώσει, έστω, για τον Αύγουστο, τη μεταφορά μικρών και μεγάλων συνδημοτών μας σε γειτονικές πλαζ της Αττικής για τα μπάνια τους.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου κάνοντας μία έρευνα αγοράς διαπιστώσαμε ότι τα πακέτα που παρέχουν τουριστικά πρακτορεία είναι ιδιαίτερα οικονομικά. Για παράδειγμα γειτονικός Δήμος προσφέρει την μεταφορά με σύγχρονο πούλμαν καθώς και την είσοδο στην πλαζ με το ποσό των 7 ευρώ.

Εμείς ως δημοτική παράταξη προτείνουμε ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης να προσφέρει δωρεάν τη μεταφορά και την είσοδο, καλύπτοντας ο ίδιος τα έξοδα. Είναι άλλωστε ένα έξοδο το οποίο είναι ανάλογο με μία ή δύο πολιτιστικές εκδηλώσεις. Έτσι μέσα σε αυτές θα πρέπει να συμπεριλάβει και τα «μπάνια του λαού» ειδικά αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Ελπίζουμε η διοίκηση έστω και τώρα, να δείξει κοινωνικό πρόσωπο και προγραμματίσει την παραπάνω δράση. Μέχρι τότε όμως οι πολίτες θα βλέπουν τα… πούλμαν να περνούν.