Π.Α.ΜΕ.: Όλοι στη συγκέντρωση κατά της παραχώρησης της 112 Π.Μ. στο ΝΑΤΟ

Το Π.Α.ΜΕ. συμμετέχει στη συγκέντρωση – διαμαρτυρία Σωματείων και φορέων της Ελευσίνας και του Θριασίου κατά της απόφασης της κυβέρνησης να παραχωρήσει την 112 Π.Μ. για την εγκατάσταση αεροπλάνων και ελικοπτέρων των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ με σκοπό να συνδράμουν τις επιθετικές ενέργειες του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων – Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 7.30′ μ.μ. στην πλατεία Ευμολπιδών στην Ελευσίνα, απέναντι από τα Goody’ s. Ανακοίνωση

Από την Γραμματεία του Π.Α.ΜΕ. εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – κάλεσμα:

Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες του παλαιστινιακού λαού

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ – 7.30′ ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΜΟΛΠΙΔΩΝ (ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ GOODY’S)

Η κυβέρνηση με τη συμφωνία των ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ κλιμακώνει την εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε. στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στη στήριξη του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα,  που δεν διαψεύδονται, μετά την αποστολή των φρεγατών στην Ανατολική Μεσόγειο και την ενεργοποίηση της βάσης της Σούδας, τώρα η κυβέρνηση παραχωρεί  και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, όπου αναμένεται οι Αμερικανοί να μετασταθμεύσουν δεκάδες αεροσκάφη τους, υποστηρικτικά μεταγωγικά, ιπτάμενα τάνκερ κ α. Μάλιστα δε σταματούν εκεί αλλά αναμένεται να ζητήσουν και άλλες εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο σκοπό. 

Πρόκειται για μια επικίνδυνη κλιμάκωση που από την μια μεριά θέλει να καταστήσει συνένοχο τον ελληνικό λαό στο μακελειό του παλαιστινιακού λαού και από την άλλη μετατρέπει και την Ελευσίνα πιθανό στόχο αντιποίνων με όλους τους κινδύνους που αυτό ελλοχεύει. 

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό να μην αποδεχθούν τη μετατροπή της χώρας μας από άκρη σε άκρη σε ένα απέραντο ορμητήριο των μακελάρηδων που δε διστάζουν να προχωρήσουν σε φρικτές σφαγές για να ελεγχθούν οι μπίζνες και τα κέρδη των πετρελαιάδων και άλλων μεγάλων συμφερόντων που κρίνονται στην πολύπαθη περιοχή της Μέσης Ανατολής. 

Καλούμε τους εργαζόμενους της Αττικής να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση των Συνδικάτων στην Ελευσίνα την Τετάρτη 25 Οκτώβρη στις 19.30 στην πλατεία Ευμολπιδών και να απαιτήσουμε:

• Καμία σκέψη για αξιοποίηση της στρατιωτικής βάσης της Ελευσίνας από ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.

• Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα “Ψαρά”. Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.

• Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ.

Τέλος καλούμε τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα να συνεχίσουν τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης με τον παλαιστινιακό λαό που βρίσκεται μπροστά σε ενδεχόμενη γενοκτονία.