Ούτε τα χρωστούμενα δίνουν, ούτε εξηγήσεις

Ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για τα χρωστούμενα στους εργαζόμενους του πρασίνου.

..

Ούτε τα χρήματα δίνουν, ούτε ενημέρωση για το πότε τελικά θα καταβληθούν τα χρωστούμενα στους εργαζόμενους της υπηρεσίας πρασίνου, αναφέρει το σωματείο. “Μας είχε υποσχεθεί ο δήμαρχος ότι θα μας απαντήσει στις 22 νοεμβρίου αλλά δεν πήραμε καμία απάντηση” αναφέρει χαρακτηριστικά

..

Η ανακοίνωση:

..

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας στηρίζει από την πρώτη στιγμή την απόφαση των εργαζομένων στην Υπηρεσία Πρασίνου, να απέχουν από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου από τα καθήκοντα τους, κατόπιν του εμπαιγμού τους από τη Δημοτική Αρχή, για την μη καταβολή του ποσού του ανθυγιεινού επιδόματος, βάσει της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

..

Ο Δήμαρχος είχε δεσμευτεί σε συνάντηση με τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και στους εργαζόμενους, ότι θα καταβληθεί, τελικά το ποσό σε 2 δόσεις το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο του 2023. Όμως, όπως ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι δεν έχει υπάρξει εντολή την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου να καταβληθούν τα χρήματα. Το ΔΣ του Σωματείου επικοινώνησε με το Δήμαρχο, ζητώντας απαντήσεις, για τις οποίες έλαβε τη διαβεβαίωση, ότι θα τις έχει ως το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, όμως έως και σήμερα δεν έχει δοθεί καμία απάντηση.

..
Καλούμε τη Διοίκηση του Δήμου να προχωρήσει στην υλοποίηση των δεσμεύσεων της, ικανοποιώντας το δίκαιο αίτημα των συναδέλφων άμεσα.