Ούτε ψωμί δεν υπάρχει στους Παιδικούς Σταθμούς

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας για την τροφοδοσία των παιδικών σταθμών – Οι υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας με νέα τους επιστολή προς τον Δήμαρχο,Γ.Βούρο,τονίζουν ότι η προηγούμενη επιστολή τους δεν εισακούστηκε και τώρα επανέρχονται,αφού το πρόβλημα επιδεινώθηκε και στους Σταθμούς δεν προσφέρεται πια ούτε ψωμί – Ανακοίνωση

Οι παρακάτω υπογραφόμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας απέστειλαν προς τον Δήμαρχο της πόλης την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας:

Κύριε Δήμαρχε,

Στις 11/3/2023 λάβατε επιστολή διαμαρτυρίας μας με  θέμα τον κίνδυνο  διακοπής  της τροφοδοσίας τροφίμων  για τους παιδικούς σταθμούς και ζητήσαμε να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες.

Ένα μήνα μετά  πληροφορούμαστε πως το πρόβλημα επιδεινώθηκε, καθώς εδώ και  μερικές μέρες δεν διατίθεται ούτε καν ψωμί. Η απάντηση σε ερώτημα γονέων ήταν πως έχει λήξει η σύμβαση.

Θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός και σας παρακαλούμε για άλλη μία φορά να προβείτε στις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Επίσης – και πέραν των ενεργειών σας – αναμένουμε εκ νέου την άμεση ενημέρωσή μας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Αθανασόπουλος Παναγιώτης

Γεωργιάδης Βασίλης

Γούλας Αλέκος

Λαζαρίδης Πέτρος

Ουσταμπασίδης Γιάννης

Παπαλουκά Ευτυχία

Τομπούλογλου Χάρης

 

Υ.Γ. Παρακαλούμε η επιστολή να πρωτοκολληθεί και να διαβιβαστεί με φροντίδα της υπηρεσίας σας στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, των Τοπικών Κοινοτήτων, στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και στο Σωματείο Εργαζομένων.